Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 Laptopoddal és asztali számítógépeddel egyaránt azonnal, kábelek és várakozás nélkül csatlakozhatsz az internethez Mobil Internet csomagjaink és a Pannon mobil szélessáv használatával. Internet szolgáltatásunkat igénybe veheted adatátviteli eszközzel: USB-modemmel, adatkártyával vagy mobiloddal, mint modemmel.

Ha már van adatkártyád vagy USB modemed az internetezéshez, esetleg a telefonodat használnád modemként, vagy mobilodról interneteznél, csak egy internet-elérést biztosító csomagra van szükséged.

A Praktikum Expressz + Mobil Internet 100 MB csomagot akkor ajánljuk, ha számítógépeden alkalmanként internetezel, vagy ha a mobilodon rendszeresen böngészel a világhálón. A csomag ára bruttó 3490 Ft, ami 500 Ft kezdőegyenleget tartalmaz!

Az első havi internet használati díjat a csomag tartalmazza, ezután a bruttó havidíj 1990 Ft.

  • A Mobil Internet 100 MB csomag havi 100 MB forgalmi keretet foglal magában, ezen túl a bruttó forgalmi díj 10 kB-ként 1,00 Ft.

  • A havidíjba foglalt adatforgalom kizárólag belföldi igénybevétel esetén használható fel.
  • Most akciósan fizethetsz elő a Mobil Internet 100 MB, 5 GB és 10 GB tarifacsomagokra!
  • Mobil Internet 100 MB szolgáltatáscsomagra való előfizetéssel, két éves, a szolgáltatáscsomagra vonatkozó hűségnyilatkozat aláírásakor most 10.000 Ft kedvezményt adunk Nokia 6120 és Samsung U700-as készülékre új számlás előfizetéssel! Részletek a készülékek oldalain.
  • A telepítéssel és eszközökkel kapcsolatos tudnivalókat megtalálod a Segítség, tudnivalók oldalon.
  • Internet szolgáltatásunkat a következőképpen veheted igénybe:
  • saját adatátviteli eszközzel, amikor csak egy Mobil Internet tarifacsomagra kell előfizetned. A csomaghoz jár egy SIM kártya, amit az adatkártyába/USB vagy beépített modembe kell helyezned. Saját SIM-kártyádat is használhatod, akkor azon aktiváljuk az internet szolgáltatást.
  • saját mobillal, mint modemmel, ebben az esetben meglévő előfizetésed mellé csak egy Mobil Internet szolgáltatáscsomag előfizetésére van szükséged és a szükséges beállítások elvégzésére, saját SIM-kártyádon állítjuk be a szolgáltatást. (Az E-mail Studio 50 csomag ebben az esetben külön havidíj és megrendelés esetén vehető igénybe)
  • Pannonnál vásárolt eszközzel, a hozzá járó SIM kártyával és az általad legmegfelelőbbnek tartott Mobil Internet tarifacsomaggal.
  • A Mobil Internet tarifacsomaghoz kapott SIM-kártya nem alkalmas telefonhívások kezdeményezésére és fogadására, hanem kifejezetten internetezéshez használható, viszont SMS-üzenetek küldésére és fogadására van lehetőséged, az eszközhöz tartozó szoftver segítségével.

Az új Mobil Internet Csomagok megjelenésével megszűntek a MobilAdat csomagok és a Mobil Internet 3 Tarifacsomag. Ha ezek közül valamelyikre már előfizettél, a következőképpen érintenek a változások:

  • MobilAdat csomagodat változatlanul használhatod, de egyszerűen válthatsz egy új Mobil Intenet csomagra!
  • Mobil Internet 3 csomagodat kérésedre Mobil Internet 5 GB csomagra váltjuk át!
  • Mobil Internet 10 csomagodnak csak a neve változott és havidíja csökkent, ezzel nincs semmi tennivalód!
  • A váltást a 1741-es számon, automata rendszerünk segítségével,illetve online ügyfélszolgálatunkon, a PannOnline-on intézheted!

Címkék: csomag díj havi internet mobil

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu