Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A világon egyre több napilap készít online kiadásokat is. Ezekben általában nemcsak az aktuális hírek és sportesemények beszámolói olvashatók, hanem "színes hírek" és különbözô rovatok is vannak, sôt -- egyre nagyobb számban -- hirdetések is (hát, valahogy fedezni kell a költségeiket).

Az egyik legelsô újság, ami napi frissítésű online kiadással jelentkezett, a Charlotte News and Observer (North Carolina) volt, ami a http://www.nando.net címen érhetô el. Többek között a világ fontosabb hírei, sporthírek és North Carolina állammal kapcsolatos érdekességek olvashatók a lapban.

Az ember elvárná, hogy a kaliforniai Szilícium Völgy központjában megjelenô San Jose Mercury News is rendelkezik online kiadással, és tényleg; elérhetô a http://www.sjmercury.com lapon. Napi hírek és sporthírek, valamint különbözô egyéb anyagok, érdekességek találhatók itt, melyek a nyomtatott kiadásba esetleg nem is kerültek bele. A Mercury News egy fizetôs szolgáltatást is kínál, ahol az általad megadott kulcsszavakat tartalmazó cikkeket és apróhirdetéseket e-mailben elküldik közvetlenül a postafiókodba.

A London Telegraph "Electronic Telegraph" nevű szolgáltatása hasonló híreket terjeszt, de természetesen inkább brit szemszögbôl tálalva ôket. A WWW cím: http://www.telegraph.co.uk. Regisztrálnod kell magad, de maga a rendszer használata ingyenes.

A Time magazin is online van már, a http://www.timeinc.com címen. Amellett, hogy a hírek és cikkek szövegét közzéteszik, ezen a Web szerveren keresztül a hírekkel kapcsolatos online konferenciákban is részt lehet venni.

Címkék: hírcsatornák rádió sajtó szerep tv világ

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu