Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

„Peru jobb volt, megérdemelten nyert. Egyébként sohasem gondoltuk volna, hogy a peruiak legyőznek bennünket, nagyon csalódottak vagyunk, hogy ez mégis megtörtént. Nagyon remélem, a következő mérkőzésen, Bolívia ellen megmutatjuk, mire is vagyunk igazából képesek" – magyarázta letörten Uruguay kapitánya, Oscar Tabarez. A venezuelai kontinensviadal nyitómeccsén Peru 3-0-ra verte a 14-szeres Copa America-győztes Uruguay csapatát.

A peruiak a 27. percben Miguel Villalta fejesgóljával szerezték meg a vezetést, majd a 69. percben Juan Carlos Marino bombázott 23 méterről az „uruk" kapujába. A kegyelemdöfést végül Paolo Guerrero adta meg, midőn egy formás támadás végén az üres kapuba helyezett. A nap, valamint a csoport másik meccsén a házigazda kétszer is megszerezte a vezetést, ám Bolívia mindkétszer egyenlíteni tudott. Venezuela így továbbra is csak egy győzelmet számol a Copa történetében, és ezt is meglehetősen régen, 1967-ben aratta – éppen a bolíviai csapat ellen.

Copa America, A-csoport, 1. forduló:
Peru-Uruguay 3-0 (1-0)
Gól:
Villalta (27.), Marino (69.), Guerrero (89.)

Venezuela-Bolívia 2-2 (1-1)
Gól:
Maldonado (21.), Paez (56.), ill. Cichero (39., öngól), Arce (84.)

Címkék: Amerika futball meccs peru

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu