Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Peru maga az élő történelem. Kevés olyan hely van a Földön, mely olyan múlttal büszkélkedhet, mint ez a dél-amerikai ország. Az ősi korok emlékei viszonylag jó állapotban maradtak fenn, így az utazók megcsodálhatják az inka fővárost Cuzcot, Machu Pichu fenséges romjait vagy éppen a spanyol hódítók korának építészeti remekműveit. Ezek önmagukban is elegendőek lennének ahhoz, hogy turisták ezreit vonzzák az országba, de mindez ráadásul varázslatos tájakkal és egyedülálló élővilággal egészül ki, ezzel a világ egyik legizgalmasabb desztinációjává téve Perut. Az Andok itt a legcsodálatosabb, óriási szurdokok, csodás tavak várják a turistákat. A helyi indiánok őseik hagyománya szerint élnek, kultúrájukat megőrizték, így az ide érkező egy élő néprajzi múzeumba toppan be. Az Amazonas-medencéje foglalja el az ország területének másik felét. Az esőerdők a világ egyik legváltozatosabb flóráját és faunáját rejtik magukban, sehol máshol a világon előforduló fajokkal ismerkedhetünk meg itt.Ha van rá módunk, látogassunk el a partmenti vidékre is, hiszen a sivatagok, homokdűnék, halászfalvak teszik teljessé a Peruról kialakult képet.

Öltözködés:
Október és május közötti intervallumra könnyű ruhadarabokat, valamint egy-két melegebb pulóvert ajánlott csomagolni. A túrák alkalmával kényelmes cipő- és ruhaviseletet ajánlunk.

Közlekedés:
A nagy távolságok miatt a legkényelmesebb a belföldi légi járatokat igénybe venni. Ha ennél olcsóbban szeretnénk közlekedni, válasszuk a távolsági buszokat, melyek olcsók, sűrűn járnak és viszonylag kényelmesek. A vonatok a tengerpartot kötik össze a fennsíkokkal kelet-nyugati és észak-déli irányban. A városi közlekedés egy európai számára kissé kaotikusnak tűnhet. A buszok rendkívül zsúfoltak, a taxi kényelmesebb, ára pedig a sofőrrel megbeszélt alkutól függ.

Vásárlás:
Egyediek és szépek a helyi készítésű színes szőttesek, kerámiák, ötvös munkák. Jellegzetes népi iparművészeti tárgyuk néhány hangszer, például a pánsíp. A helyi piacokon, a hegy és völgylakók között sok helyen még ma is pénz nélküli árucsere folyik.

Címkék: Közlekedés információ peru vásárlás öltözködés

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu