Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Hozzávalók (23 cm átmérőjű tortaformához):

3 tojás

20 dkg cukornak megfelelő édesítőszer (nálam 5 dkg negyedannyi édesítő)

1 kk. himalája só

35 dkg darált dió (egy része helyettesíthető darált mandulával vagy apróra tört mogyoróval)

10 dkg kókuszreszelék

7 dkg olvasztott kókuszolaj (folyékonyan mérve ennyi!)

1 kávéskanálnyi szódabikarbóna

fél citrom leve

1 evőkanál (2 dkg) őrölt fahéj

2 nagy sárgarépa (20 dkg) lereszelve


1. Egy tálban keverjük habosra a tojásokat az édesítőszerrel és egy csipet sóval.

2. Hozzáadjuk a darált diót, a kókuszreszeléket, a szódabikarbónát, a citromlevet és a reszelt sárgarépát, a kókuszolajat, a fahéjat és a reszelt sárgarépát.

3. Az így kapott masszát a sütőpapírral bélelt tortaformába öntjük, majd egyenletesen a formába nyomkodjuk. (Sűrű massza lesz, nem kell folyósnak lennie!)

4. 160 fokon 50-60 percig, tűpróbáig sütjük

A sütési idő felénél fóliával letakarjuk, hogy ne égjen meg a teteje.

5. Ha megsült, rácsra borítjuk, a sütőpapírt lehúzzuk róla és hagyjuk kihűlni.

6. Ha kihűlt, megszórjuk eritrit porcukorral és szeleteljük.

Porcukros szórás helyett lehet hozzá készíteni édesítőszerrel kikevert natúr joghurtos vagy light mascarponés mázat, ha fogyasztasz tejet

(salatagyar.hu)

Címkék: liszt nélkül répa torta édes sütemény

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu