Kis türelmet...
A tésztához:
30 dkg darált zabpehely
5 dkg porcukor (inkább édesítő v. valamilyen cukorpótló)
10 dkg darált mák
2 darab alma reszelve
A töltelékhez:
15 dkg magozott meggy
Elkészítés:
A tésztához a darált zabpelyhet, a porcukrot, a reszelt almát, a mákot jól összedolgozzuk. Jól formázható masszát kell kapnunk, amit pihentetünk 15 percig, majd diónyi golyókat készítünk belőle. A zabpelyhes golyókat meglapítjuk, egy meggyszemet helyezünk a közepükre, majd golyókat formálunk belőle. Tálalásig hűtőszekrénybe helyezzük.
(hoxa.hu/dietas-es-egeszseges-receptek-naplo)E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Csokoládés vaníliakocka
Kavart kókuszos süti
Répatorta liszt nélkül
Meggyes-tejfölös sütemény