Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Hozzávalók

A tésztához:

25 dkg vaj

25 dkg liszt

20 dkg cukor

4 db tojás

2 tk sütőpor

2 csomag vaníliás cukor

A krémhez:

6,25 dl tej

2 csomag vanília ízű pudingpor

cukor

2 pohár tejföl

2 db tojássárgája

2 üveg magozott meggy

2 csomag tortazselé (elhagyható)

 

Elkészítés

A tésztához szükséges hozzávalókat összekeverjük, és a masszát egy sütőpapírral bélelt 30x40 cm-es tepsibe simítjuk. 180 fokon alsó-felső sütésnél 15 percig sütjük.

A 2 csomag pudingport megfőzzük a tejjel (a csomagolás utasítása szerint, cukorral). Hagyjuk kicsit hűlni. Ezután a tejfölt és a tojássárgáját hozzákeverjük a pudinghoz. Az így kapott krémet rákenjük a tésztára.

A meggyet (abban az esetben, ha teszünk rá tortazselét, a levét felfogjuk!) elosztjuk a pudingos krémen, és a süteményt még 15 percig sütjük.

Tehetünk rá tortazselét is, ekkor a 2 csomag tortazseléport felfőzzük a meggy levével, és ráöntjük a süteményre.

A lisztet kilehet cserélni pl. zabpehely lisztre. (mindmeggete.hu)

network.hu

 

Címkék: brokkoli meggy sütemény tejföl

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu