Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Hozzávalók:

1,3 kg csirkecomb,

3 dl tejföl,

1 db citrom (bio!!)

4 gerezd fokhagyma,

zöldpetrezselyem ízlés szerint,

fél kiskanál oregánó,

2 evőkanál olaj,

őrölt fekete bors,

fél kiskanál só.

 

Elkészítés:

Mossuk meg a citromot, majd töröljük szárazra és reszeljük le a héját, a levét pedig facsarjuk ki. Ehhez a recepthez elegendő 1 evőkanál citromlé. Mossuk meg a zöldpetrezselymet, majd vágjuk apróra. A fokhagymát tisztítsuk meg és zúzzuk össze. A tejfölt tegyük egy tálba, adjuk hozzá az oregánót, a reszelt citrom héját és a citrom levét, a fokhagymát, az olajat, a sót és a borsot, majd keverjük össze.

A végén tegyük bele a zöldpetrezselymet és még egyszer keverjük össze. El is készült a szósz.

 

Mossuk meg a csirkecombot, ha szeretnénk a bőrét lehúzhatjuk. 

Tegyük a combokat egy zárható zacskóba és kanalazzuk rá a tejfölös szószt.

Zárjuk össze a zacskót és rázzuk össze, hogy mindenhol érje a húsokat a szósz, 30 percre tegyük hűtőbe. Melegítsük be a sütőt 180 fokosra, vegyük ki a combokat a zacskóból és a szósszal együtt tegyük hőálló tálba.

Süssük 45 – 60 percig, amíg megpirulnak.

(bidista.com)

Címkék: csirke hús étel tejföl

Kapcsolódó cikkek:

  Meggyes-tejfölös sütemény

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu