Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Hozzávalók:

fahéjas graham keksz (ha csak sima kekeszed van, az sem baj, tegyél hozzá egy kiskanál fahéjat),

fél csésze olvasztott vaj,
450 gramm krémtúró,
400 ml sűrített tej,
fél teáskanál vanília kivonat,
2 teáskanál citromlé, vagy egy egész citrom leve,

citrom reszelt héja.

12 szelet fahéjas graham kekszet jól törj össze. Ha nincsen fahéjas otthon, az sem baj, használj simát, csak tegyél hozzá egy kevés fahéjat is pluszba. A tortád alapja így egy picit világosabb színű lesz majd. Add hozzá a felolvasztott vajat, majd ezt a masszát jó alaposan simítsd el a tortaformádban.

A tejet a túróval, a vaníliával, a citrom levével és héjával alaposan keverd el, majd ezt a sűrű szószt egyengesd szépen el a tortaformába tett kekszed tetejére. Ha ezzel készen vagy, akkor tedd hűtőbe a tortát, a legjobb állag eléréséhez akár egy napig is bent hagyhatod. Tálalhatod citrommal vagy erdei, bogyós gyümölcsökkel, ez mindenképpen egy egészséges és nagyon ízletes túrótorta lesz. 

network.hu

 

(www.almaimotthona.hu)

 

Címkék: brokkoli desszert sütemény túrótorta

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu