Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Most már lassan egy hete fejgőrcsőkkel küzdők, nem bírok időben felkelni, a közérzetemet is elég gyengének érzem,tegnap már a kezeim is remegtek,ami megijesztett egy kicsit.Sok volt a stresszből, a kilátástalan helyzetekből??!!Nem szeretnék kikötni a pszichiátrián, betegállományt semmiképp nem engedhetek meg magamnak, legalább október végéig, sőt, még kéne valami plusz bevételi lehetőség is. Teszem a dolgom rendesen, nem figyelem magam, főzők,a  házimunkát csinálom, eljárok rendesen melózni és ott is a lehető legmaximálisabban ellátom a teendőmet, olvasok, hímzek, rejtvényfejtek, netezek, mégis ijesztő az állapotom.A családnak meg sem merem mondani, mert tudom a reakciókat, és megjegyzéseket,miket mondanának.A gyermekeimet meg semmiképp sem szeretném megijeszteni, vagy csak a gondommal terhelni őket, amúgy is messze vannak, ez nehogy plusz gondot okozzon nekik.A fizikóra is hiába jártam, úgyanúgy fájnak a kezeim, és zsibbadnak éjjel is, pedig csak két kezelés maradt el, de a kihagyások miatt két kezelésre már nem volt értelme visszamenni, meg pihenni sem tudtam a kezelések alatt, sőt a kezelésről mentem melózni, szóval ennyit ért lefutkozni a kórházba majdnem két hónapig.

A munkahelyem jó, nem stresszes, mégis fáradt vagyok, de nagyon, talán az összevissza beosztás miatt is, meg, hogy a napi dolgok nem aszerint alakulnak, hogy jól beoszthassam az időmet.Szóval nem tudom, mit várhatok, de remélem bírom a dolgokat és mindent még egy darabig. és nem robbanok le, mert az tragédia lenne a család megélhetése szempontjából is.Szóval hajrá, kitartás, és erő!!!!

Egyébként mindenkinek jó hétvégét kívánok!!!

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu