Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Zoltánné blogja - 2011. március

Na, megtörtént, elmúlt,sajna vége lett.Hétvégén általános iskolai találkozonk volt, kevesebben jelentek meg, mint szerettem volna, de jó hangulat volt. Néha kell ilyen kikapcsolódás, bár sűrűbben lehetne, na mindegy egyenlőre annyi, hogy jövő májusban találkozunk, mert elérjük a félszázas kort:D, ami nem fáj, csak van akinek kellemetlen. De nem is ez a lényeg, ki mennyi idős!!!

A családban a dolgok nem ilyen vidáman alakulnak, édesanyám még mindig kórházban, most anyóskámnak intézgetek vizsgálatokat, nehogy unalmasak legyenek a napjaim.A kezeléseim még tartanak, úgyhogy zsúfolt napjaim vannak.Már jó lenne egy kis lazítás, majd kb két hét múlva, hazjönnek a csemetéim, és 6 napig szabadnapos és szabadságon leszek, és nagyon várom!!!

Címkék:

Tovább 

Már harmadik hónapja melózok, tetszik, igaz nem álmaim állása, de megfizetik.Igaz az orvoszsakértő szerint lealacsonyodtam, mert nem a végzettségemnek megfelelő melót csinálom, és azért vagyok beteg.Kérdem én, amíg a zsakmámban dolgoztam miért voltam beteg, miért voltak műtéteim?!

Holnap végre látom a fiamat teljes életnagyságban, már alig várom, mert idén még nem volt itthon.Remélem örülni fog az ajándékának, kis apróság és hasznos dolog.

Mostanában megint zűrősek, húzósak napjaim, fáradt vagyok, de majd csak elmúlik.Hozzá kellne szoknom az éjszakai melóhoz is, meg mellette a napi teendőket jól beosztani.De jön a jóidő és talán mindent másképp látok majd.

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu