Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Zoltánné blogja - 2010. április

Drága Barátaim! Ismerőseim!

Lassan itt az Anyák napja!
Mindenkinek van anyukája, nagymamája, a szerencséseknek dédije is.
Ne készüljetek semmilyen ajándék kal, csak menjetek el, látogassátok meg, vagy hívjátok fel Őket,nem kerül sokb ...tovább »a , de többet ér a kedves szó, mint bármilyen drága ajándék ! Csak fogjátok meg kezüket, kérdezzétek meg mi újság, és mosolyogjatok Rájuk, vagy csak beszélgessetek Velük, hallgassátok meg Őket! higgyétek el, amíg ezt megtehetitek boldogok lehettek.

Címkék:

Tovább 

Na végre sikerült állást találnom, igaz, mint csökkent munkaképességű, de jó helyre kerültem, olyan munkát találtam, amilyet kb szerettem volna.A pénz nem a legtöbb, de a munkanélkülinél biztosan több és jobb.

A Kicsilányom is itthon volt 3 napig, de cember óta csak a neten és telefonon érintkeztünk.Ráadásnak a Picifiam is hazajőtt, a két manó majdnem egy éve nem találkozott, mert mindig kerülték egymást, Ha valamelyik itthon volt a másik biztos nem.De ez így nagyon jó volt.Végre négyesben voltunk, ha csak pár órát is, de ez nagyon hiányzott már.

Címkék:

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu