Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Minden nap ugyanolyan , mint az elöző, meló, alvás, házimeló, és néha egy kis netezés vagy tv.De amit a tv-ben adnak az szánalmas!Ha van film, az már tizenvalahányadszor látott, a valóságshók meg undorítóak, egy-két csatornán néha látható értelmes vetélkedő, vagy valami kikapcsolást igérő előadás, koncert, vagy színdarab.Maradnak a sport és természetcsatornák, amik nézhetők, és érdekesek.Úgyhogy az olvasás is felemelőbb élmény.Csak a magány nagyon elvíselhetelen.Megint pár nap lesz amikor együtt lesz a család karácsonykor, de akkor is melóba kell menni, ami elveszi az ídőt a gyerekektől, sajna ez a mai élet.Régen az ünnepek szentek voltak, a családról szólt, ennek már vége, s ha valaki saját életében szeretné bensőségessé tenni, csak részben tudja, mert hát nem lehet bezárni a munkahelyeket, hogyan képzelhetnénk a mai világban ilyet. Már a napokat követni sem lehet, állandóan naptárt kell , határídőnaplót figyelni, hogy tudjuk mi, mikor, merre és hogyan lesz.Na ez van, ezt kell elfogadni!!!

A legszomorúbb, hogy egyre több az elégedetlen, mindig morgó, zsőrtőlődő ember.Nehéz így kikapcsolódni, lazítani, mert valaki felpiszkálja az embert és már vége a vétve is de előforduló jobb napjának.Miért van ez?!Ezek szerint nem érdemes kimozdulni, mert ha pont olyanok közé keveredik az ember akiknek rossz napja van, hát akkor nem segít a kikapcsolódásban.Ezért van annyi magányos, életúnt ember, és csonka család?Ez szomorú!!!!! remélem egyszer javul a helyzet!!!

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu