Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Henriett blogja - 2011. november

Egy mozgáskorlátott, s épp ezért egy kissé depresszív, ha kell picit agresszív, olykor pesszimista, máskor optimista..,objektív, aki hajlamos a szubjektívitásra, ám intuitív..,introvertáltnak tűnő, de amikor a helyzet megengedi igen extrovertált..,impulzív és mindenre nyitott lény vagyok.. tehát egy empatikus és szimpatikus nő lakik bennem ,ha nem hiszed, az a te bajod!:) Szeretem a nettet, a zenét, filmeket, könyveket, verseket és a szép fotókat. 

Fontosnak tartom, hogy sokfélék vagyunk és másokkal is elhitetni azt, hogy 
ettől szép és színes a Világ!!!

Címkék: saját

Tovább 

Hege Dalen és párja, Toril Hansen 40 fiatalt mentett meg csónakjával Utoya szigetéről, mikor Anders Breivik, a norvég merénylő válogatás nélkül lőtt az ott tartózkodó táborozókra, akkor is, amikor azok már a víz felé menekültek. A két nő annak ellenére tette meg a négy fordulót a csónakkal, hogy a merénylő rájuk is lőtt. A leszbikus házaspár valódi hőstettet hajtott végre, nem kevesen köszönhetik nekik az életüket.

 

Ennek ellenére a híradások csak a férfi mentőkről szólnak, Marcel Glefféről, aki 20 gyereket mentett meg, és Bjorn Kasper Illaugról, valamint Johann Tandbwergről, aki kamerázott.

Címkék: cikk

Tovább 

A női lélek érinthetetlen, az csak a tiéd. Nem eladó, nem odaadható. Még akkor sem, ha úgy érzed, hogy az, aki szeretné megkapni, az meg is érdemli. Ilyen nincs. A Szűz Istennőhöz vezető úton most Müller Péter fog elkísérni.

 

Minden testrészünknek nemcsak biológiai, de jelképes, lelki jelentése is van. A szűzhártyának is. Mi, férfiak, az öleléskor a nőkbe belehatolunk. Kérhetitek, hogy gyengéden, de a férfi nemisége "gyárilag" erőszakos.

Szenvedélyünk, vérünk, ágaskodó nemi "fegyverünk" hajt bennünket.

Címkék: cikk lélek

Tovább 

Egy amerikai és egy orosz birkózó birkózik. Az orosznak van egy speciális fogása, amiből még senki sem tudott kiszabadulni. Az amerikai edző figyelmezteti birkózóját, hogy nagyon vigyázzon, nehogy őt is meg tudja úgy fogni.
Zajlik a meccs... egyszer csak az orosz sikeresen alkalmazza azt a bizonyos fogást. Az amerikai edző elfordul és elindul az öltöző felé, hiszen a mérkőzést úgy is elvesztették, amikor egy hatalmas üvöltést hall és az ő versenyzőjét hirdetik ki győztesnek.

Címkék: csattanó

Tovább 

Semmivel össze nem hasonlítható mély fájdalom, s bizonyos értelemben hitünk próbája is a szeretett lény halála. Akad, aki kétségbeesésében Istent kárhoztatja: miért, miért vetted el, éppen Őt, éppen most, éppen tőlem?! Van, aki - értelmiségi körökben ez a divatos - a halált egyenesen botránynak tartja, öklét rázza a világra: hogyan, hát mindenkinek meg kell halnia, se rang, se pénz, se érdem nem számít?

A valóban istentudó és Istent hívő ember azonban szeretné elérni a bizalomnak, a tökéletes megértésnek és ráhagyatkozásnak azt a magas szellemi állapotát, amikor mindent átlátva hitelessé válik - a felismerésben válik hitelessé - a szónoki kérdésben rejlő nyugalom: "Halál, hol a te fullánkod?" Törekszünk erre, de kevesünknek sikerül.

Címkék: fájdalom halál érzések

Tovább 

 

A szexualitás teljes elutasítása, leszbikus szerelem, esetleg bizarr szexuális szokások - a hétköznapi ember valahogy így képzeli el egy apáca erotikához fűződő viszonyát. Pedig a kép ennél árnyaltabb. Nem megengedőbb, de emberközelibb.

Gyönggyel egy vidéki könyvtár olvasószobájában találkoztam, nem szeretett volna kávézóban beszélgetni, az én lakásomat nem tartotta helyénvalónak, ő pedig külföldön él - régóta nincs otthona hazánkban. Egyszerű emberre számítottam, de a nő, aki velem szemben foglalt helyet, nem ilyen volt: kevés smink volt rajta, homokszínű, hosszú haját lazán kibontva hordta.

Címkék: cikk

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu