Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Üdvözöllek Kedves Olvasóm!

 

Az alábbiakban három csoportba gyűjtöttem azokat a lehetséges - egészségeddel kapcsolatos - eseteket és problémákat melyekben talán segíteni tudok Neked, vagy környezetednek, mivel korábban már találkoztam azok okaival és közösen megtalálhatjuk a megoldásukat. Ha érdekel, olvasd tovább, meglátod nem bánod meg!

 

1.    Fáj a derekad, a hátad, a vállad, netán elfeküdted a nyakadat? Fáj vagy zsibbad valamelyik végtagod? Csámpásan  mész, félrekopik a cipőd, talán még rövidebb is az egyik lábad? Mondták már, hogy „csontkovácshoz kéne menned!”, de még a gondolatától is kivert a víz?

 

2.    Reggel fáradtan ébredsz, nehezen kelsz ki az ágyból? A kisbabád  vagy a csecsemő unokád a kiságyban forgolódik, soha nem úgy találod, mint ahogyan lefektetted? A munkahelyeden hamar elfáradsz, nehezen tudsz koncentrálni, kávé nélkül már nem is megy? Kórház után otthon nehezen lábadozol, esetleg visszatérnek a tüneteid? Mondták már, hogy „méresd fel a lakásodat!”, de nem tudod, hogy mi az és hogy kihez fordulj?

 

3.    Alig eszel valamit, mégis hízol? A fogyókúrák nem segítenek? Érzed, hogy baj van az emésztéseddel? Gyakran ég a gyomrod, szeded a tablettákat, a  porokat? Allergiás tüneteid vannak és arra is gyógyszert szedsz? Fáj a fejed, akár még migrénes rohamaid is vannak? Tele az arcod pattanással és bármit is kensz rá, nem múlik el? Mondták már, hogy „menj egy másik orvoshoz!”, de attól sem múltak el a problémáid!

 

Ha úgy gondolod érintett vagy valamelyik témában és keresed a megoldást, akkor megtalálsz! Egyszer mindenki megtalálja a megoldást! Keresd kitartóan! Bízz magadban és megérzéseidben!

 

                                               Baráti üdvözlettel:

                                                                                  Lajos

www.nyerkilajos.hupont.hu

Címkék: csontkovácsolás földsugárzás táplálkozás

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Nyerki Lajos üzente 14 éve

www.nyerkilajos.hupont.hu
Egy aktuális problémáról:
Sok serdülőkorban lévő gyermeknek van gerincferdülése, lúdtalpa. Fel vannak mentve tornából, gyógytornára járnak, többük eredmény nélkül azóta is ferde gerinccel él. Az esetek többségében a probléma oka és a megoldása is a csípőben keresendő.
Egy balesettől, vagy már egy egyszerű fenékreeséstől kimozdulhat a keresztcsont és máris ott a gerincferdülés. Az ágyon mérhető negatív földsugárzás felerősíti a bajt, a nem megfelelő táplálkozás pedig nem biztosítja a jó minőségű építőanyagot a csontok és izületek egélszséges fejlődéséhez. A megoldás kézenfekvő! Mindezen ártó tényezők kiiktatása után helyreáll az egészség, ahogy ezt már fent is megfogalmaztam.

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu