Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Lajos blogja - 2010. április

Gondolatok egy „nélkülözhetetlen” társunkról, a mikrohullámú sütőről!

 

Elvégezték a következő kísérletet:

 

Vizet forraltak fatüzelésű kályhán, gázégős tűzhelyen, elektromos főzőlapon és mikrohullámú sütőben, majd a felforralt vízben magokat csíráztattak.

Az eredmény:

·       a fatüzelésű kályhán forralt vízben a magok 75%-a,

·       a gázégős tűzhelyen forralt vízben a magok 50%,

·       az elektromos főzőlapon forralt vízben a magok 25%,

·       a mikrohullámú sütőben 0%-a kelt ki.

Címkék: egészség táplálkozás

Utolsó hozzászólás

Horváth Kinga üzente 5 éve

Ez engem is meglepett! Igaz erről a dioxinról nemrég olvastam ezt a cikket: http://laboratorium.hu/elelmiszer-es-mas-finomsagok/dioxin-csalad-ne-baratkozzunk-veluk/

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu