Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Lajos blogja - 2010. május

OLVASSÁTOK EL FIGYELMESEN! UGYANAZ A GYÓGYSZERGYÁRTÓ CÉG TALÁLTA KI NEKÜNK AZ ASZPARTAM TARTALMÚ ÉDESÍTŐSZEREKET, MINT AKIK MÁR A VÍRUS KIROBBANÁSA ELŐTT ÁRULTÁK A VILÁGNAK A H1N1 OLTÓANYAGÁT!!!

.

Az aszpartam-(édes )mérgezés.

. 
Az aszpartam-mérgezés a nyolcvanas évek óta jól őrzött titok! Számos kutatás és a tapasztalatok egyértelműen kimutatták mérgező és betegségeket előidéző hatását. Az aszpartam egy veszélyes adalékanyag, ami a testbe kerülve rákkeltőanyagokra bomlik és elmegy modernkori horrornak, amit odabent művel.

Címkék: egészség

Tovább 

Infarktus és a meleg víz ivása.

Talán el kellene sajátítanunk a Kínaiak és a Japánok szokásait! 

Ők evés közben forró teát isznak, nem pedig hideg vizet!!Az ugyanis világos, hogy kellemesebb hideg  italt fogyasztani evés után, de a hideg ital megszilárdítja a zsírokat az ételben, amit  éppen elfogyasztottatok. 
Ez az emésztési folyamatok lassulását idézi elő.
Abban a pillanatban, amikor a megdermedt  zsír reakcióba lép a gyomorsavakkal, szétesik  és felszívódik a beleken keresztül, mint ahogy  ezt egy egyszerű étel teszi.

Címkék: egészséges táplálkozás

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu