Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Gondolatok egy „nélkülözhetetlen” társunkról, a mikrohullámú sütőről!

 

Elvégezték a következő kísérletet:

 

Vizet forraltak fatüzelésű kályhán, gázégős tűzhelyen, elektromos főzőlapon és mikrohullámú sütőben, majd a felforralt vízben magokat csíráztattak.

Az eredmény:

·       a fatüzelésű kályhán forralt vízben a magok 75%-a,

·       a gázégős tűzhelyen forralt vízben a magok 50%,

·       az elektromos főzőlapon forralt vízben a magok 25%,

·       a mikrohullámú sütőben 0%-a kelt ki.

 

Következtetés:

·       a mikrohullámú sütő tökételesen alkalmas csírátalanításra!

 

Ebben lehet igazság!

 

Azt, hogy mire nem alkalmas, azt lejjebb olvashatjuk.

 

Egy személyes tapasztalat ebben a témában:

 

Én kb. 2 és fél éve rendelek ebédet a munkahelyemre, amit műanyag dobozban szállítanak házhoz és melegítem a mikróban.

Októberben műtöttek, jelenleg a ötödik kemónál tartok................

 

Magyarázat:

 

Üdv!

 

A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések következtében az ételek molekulái rövid időn belül degenerálódnak. A degenerált ételtől és a degenerált molekuláktól nem lesz egészséges a sejtépítés az ilyen ételeket fogyasztó emberben. Előbb-utóbb egyre jobban elhatalmasodó degeneráció indul meg a szervezetében, éppen ott, ahol  a leggyengébb az immunrendszer állapota. Ez már a rák előszobája, mert ha rendszeresen mikrohullámú sütőben főzött, melegített ételeket fogyaszt valaki, akkor előbb-utóbb daganatos beteggé "eszi" magát.

 

Környezetbiológiával foglalkozó szakemberek már egyre többen teszik fel a kérdést:

 

Meddig árusíthatók még büntetés nélkül a mikrohullámú sütők?

 

Svájcban, Franciaországban és több más országban is tilos reklámozni a mikrohullámú sütőket!

Svájci orvosok nyolc önként jelentkező, makrobiotikusan táplálkozó személyen végezték el a kísérleteket (a lausanne-i Biokémiai Intézetben és a wattenwili Környezetbiológiai Tanácsadó Intézetben). A kísérlet során a résztvevők 2-5 naponként megváltoztatott táplálékot kaptak.

Elsőként egy biotermelő nyers tejét, másodikként ugyanezt hagyományos módon felforralva, harmadikként a berni cégtől származó pasztőrözött tejet, negyedikként ugyanezt mikrohullámú sütőben felforralva, ötödikként nyers biozöldséget, hatodikként ezt a zöldséget hagyományos módon megfőzve, hetedikként ugyanezt lefagyasztva, majd mikróban megfőzve.

Meghatározott idővel a táplálékfelvétel után minden esetben vért vettek és a kapott vérmintát bizonyos kritériumok szerint elemezték. Az eredmény a következő lett:

·       A mikrohullámú sütőben melegített, felengedett vagy főzött ennivaló (a tej és a zöldség) a kísérleti alanyok vérében szignifikáns (döntően meghatározó) elváltozásokat okozott.

·       Csökkent valamennyi hemoglobin érték (vastartalmú fehérje, vérfesték, amely megköti az oxigént), valamint a HDL és az LDL (koleszterin) aránya.

·       A limfociták (nyiroksejt, nyirokszövetekben termelődő fehérvérsejt) esetében pedig rövid ideig tartó, erőteljes csökkenést állapítottak meg, ha a vizsgált személy előzőleg mikrohullámban előkészített zöldséget fogyasztott.

A fényérzékeny baktériumokkal azt is megállapították, hogy a mikrohullámú energia a táplálék útján továbbadódik az emberi szervezetnek. Ezt a fizikai folyamatot előzőleg már több széleskörű tanulmány is megállapította. A mikrohullám hatásának kitett emberi táplálékok vizsgálata azt is igazolta, hogy fogyasztásuk az emberi szervezetben patogén (kórokozók, valamely betegség kifejlődését elősegítő) folyamatok kezdetét váltja ki. Így rákos elváltozásokat is előidézhetnek, okozhatnak.

 

Kedves Mindenki!

 

Egy Amerikai orvosi intézet ( Walter Reed Army Medical Center )

kutatócsoportja nemrég adta közre, hogy

·       NEM SZABAD MŰANYAG EDÉNYBEN TÁROLT ÉTELT MELEGÍTENI A MIKROHULLÁMÚ SÜTŐBEN !!!!

·       CSAKIS KERÁMIAEDÉNYEKET, ILLETVE EDZETT ÜVEGET SZABAD HASZNÁLNI, MERT A MŰANYAG EDÉNY ANYAGA ÉS AZ ÉTELBEN LÉVŐ ZSÍRADÉK A HŐ HATÁSÁRA EGY DIOXIN NEVŰ ANYAGOT VÁLT KI, AMI RÁKOT OKOZ.

·       A DIOXIN NAGYON MÉRGEZŐ ANYAG, AMI A SEJTEKET TÁMADJA MEG.

·       AZ ÉTEL TETEJÉRE PEDIG NE A MŰANYAG EDÉNY FEDELÉT TEGYÜK, HANEM EGYSZERŰ PAPÍRTÖRÜLKÖZŐT, VAGY SZALVÉTÁT.

 

Küldjétek el és mondjátok meg mindenkinek, aki fontos Nektek!

Ezt kéri az üzenet küldője, egy amerikai orvosi intézet kutatócsoportja: ( Walter Reed Army Medical Center )

Ui.: Az írás az internetről származik. A forrást nem ált módomban ellenőrizni!

Címkék: egészség táplálkozás

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Horváth Kinga üzente 10 éve

Ez engem is meglepett! Igaz erről a dioxinról nemrég olvastam ezt a cikket: http://laboratorium.hu/elelmiszer-es-mas-finomsagok/dioxin-csalad-ne-baratkozzunk-veluk/

Válasz

Gulyás Zoltán üzente 13 éve

Le vagyok döbbenve!

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu