Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

János evangéliuma.  ( Edmond Székely nyomán )

 

1. szemelvény

 

……. Mond el nekünk, hogy melyek azok a vétkek, amelyeket el kell kerülnünk, hogy soha betegséget ne lássunk!?

Legyen néktek a Ti hitetekért! - válaszolta Jézus. Leült közéjük és mondta:

Megmondatott a régieknek, hogy

„Tiszteld a Te Mennyei-Atyádat és Föld-Anyádat és tartsd meg az Ő törvényeiket, hogy hosszú életű légy e Földön!”

Utána pedig mindjárt ez a parancsolat adatott:

„Ne ölj!”

Mert az életet mindennek a Teremtő adja és amit a Teremtő adott, Ember azt el ne vegye. Mert egy Anyától való e Földön minden, ami él. Ezért aztán testvérét öli meg az, aki öl. Akkor aztán elfordul attól a Föld-Anya és elvonja tőle az Ő éltető emlőjét. Elkerülik azt az Ő  angyalai is és a Sátán költözik be annak testébe. Saját sírjává válik az ő testében a megölt állatok húsa. Mert aki öl, önmagát öli meg és aki holt állatok húsát eszi, az a halál testéből eszik.

Ekkor méreggé válik annak minden csepp vére az ö vérében, lehelete bűzzé az ő leheletében, húsa dagadmánnyá az ő húsában, csontja kemény csomóvá az ő csontjában, bele rohadmánnyá az ő belében, szeme hályoggá az ő szemén, füle gennyes folyássá az ő fülében és halála az ő halálává lészen.

Mert csakis a Ti Mennyei-Atyátok szolgálatában engedtetik el a Ti tartozásotokból hét év, hét napért, de a Sátán semmit sem enged el Nektek. Neki mindenért meg kell, hogy fizessetek.

Szemet - szemért, fogat – fogért, kezet – kézért, lábat – lábért, égetést - égetésért, sebet – sebért és végül életet – életért.

Mert a bűnnek zsoldja a halál! Ezért hát ne ölj és ne egyél ártatlan áldozataid húsából, hogy ne váljál a Sátán rabszolgájává. Mert ez az út a szenvedések útja, mely a halálba vezet. Tehát cselekedjétek a Teremtőnek az akaratát, hogy az Ő Angyalai szolgáljanak Nektek az életnek igaz útján. Kövessétek tehát az Úrnak szavát, mely így szól:

Íme, Nektek adok minden maghozó füvet a Földön és minden maghozó fát, hogy legyenek ezek Nektek eledelül. Minden állatnak a Földön és minden madárnak a levegőben és a Föld minden mozgó állatának, akikben az élet lehel, mozog, a Föld összes füveit adtam táplálékul és így lehet, hogy minden mozgó és élő állatnak a teje is lehet Nektek eledeletekre. Mint ezeknek a füvet, azonképpen adtam azoknak a tejét Tinektek.

De a húst és az azt elevenítő vért meg ne egyétek!

Bizonyára pedig a Ti kiöntött véretekért – melyben vagyon a Ti lelketek – bosszút állok. Minden megölt állatért bosszút állok az emberen és minden megölt emberért bosszút állok az Ő lelkéért. Mert Én vagyok a Te Teremtőd, erős, bosszúálló, aki megbüntetem az elődök vétkét az utódokban, – harmad és negyed-íziglen - azokban, akik gyűlölnek Engem, de irgalmasságot cselekszem - ezer-íziglen - azokkal, akik szeretnek Engem és megtartják az Én parancsolataimat. Szeresd azért a Te Uradat Teremtődet teljes szívedből, teljes elmédből és minden erődből. Ez az első és legnagyobb parancsolat és a másik hasonló ehhez: Szeresd a Te felebarátodat, mint tenmagadat. Nincs más, ezeknél nagyobb parancsolat!……

 

 

 Folytatása következik.   

Címkék: egészség táplálkozás életmód

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu