Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Átértékelődtek a tetőterek

Divatba jöttek a tetőterek is, a beázásoktól, elviselhetetlen melegtől való félelem pedig már a múlté. A technika fejlődésével ezek a gondok jórészt eltűntek, az előnyök viszont – a csend, a kilátás, a napsütés – megmaradtak. A tetőterek vevői között ma még egyértelműen a külföldi vásárlók vannak túlsúlyban, de ez Kiss Zoltán szerint csak átmeneti. A hazai vásárlóknak ugyanis időbe telik megemészteni, hogy a belvárosi ingatlanárak néhány év alatt megduplázódtak. Középtávon azonban a belváros adta lehetőségek és az egyre növekvő forgalmi káosz a hasonló lakások népszerűségét a hazai vásárlók körében is jelentősen meg fogják növelni.

A tetőtér-beépítések népszerűsége a belváros néhány éve indult erőteljes felértékelődésének egyik közvetlen következménye. Ezeket a fejlesztéseket is a középkategóriától a prémium kategóriáig lehet besorolni. Az egyik végletet a belváros peremén még nem is rehabilitált, de már fejlődő utcák építkezései jelentik. Itt akár 400–450 ezer forintért is új építésű (de régi, felújított házban található) tetőtéri lakáshoz juthatunk. A másik végletet elsősorban az Andrássy úton lévő fejlesztések jelentik, ahol a négyzetméterárak elérhetik a 800 ezer – 1 millió forintot is.

Jelentősebb tetőtéri fejlesztések Budapesten


GILARD  VI. ker. Andrássy út

Pallas Invest  VI. ker. Rippl-Rónai u.

Arrow Real Estate Development  VI. ker. Szinyei Merse u.

Forrás: Hypo Group Alpe-Adria

Címkék: belváros főváros projekt tetőtéri

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu