Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Szabad irodai csomag – magyarul

Az OpenOffice.org több platformon és több nyelveb elérhető irodai csomag, amely kompatibilis az összes jelentős irodai szoftvercsomaggal. Az OpenOffice.org szabad szoftver. Ez azt jelenti, hogy tetszőleges célra, tetszőleges helyen*, tetszőleges számú számítógépen licencdíjmentesen, azaz INGYENESEN használható, és az LGPL licenc előírásai szerint szabadon terjeszthető, módosítható és a módosítás is terjeszthető.

Igen, üzleti célra, intézményi felhasználásra is ingyenes. Sokszor megkérdezik, ezért ezt külön hangsúlyozzuk.

Letölthető a http://hu.openoffice.org/ oldalról. 

Címkék: Open ingyen magyar office szabad vállalati

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

B Klári üzente 16 éve

Megjelent a magyar OpenOffice.org 2.3, letölthető a hu.openoffice.org honlapról kiindulva. Egyelőre Linux/x86 (deb és rpm) és Windows alá érhető el. A kiadás érdekessége, hogy a Hunspell 1.1.12 verziójú helyesírás-ellenőrzőt építettük be a hivatalos OOo-forrásban szereplő régebbi verzió helyett. Ebben a verzióban jelent meg többek között a kiejtés alapú javaslattétel, ami a szótárban megadható kiejtési szabályokat veszi figyelembe (pl. Rönómmal -> Renault-mmal). Az új Hunspellhez új magyar és angol szótárat is adtunk, ezek részben hibajavításokban, részben az új funkciókat kihasználó bővítésekben különböznek az OOo 2.3 forrásában meglévőktől. Mindezek az újdonságok idővel be fognak kerülni az OOo forrásába is. A magyar OpenOffice.org elkészítését az FSF.hu Alapítvány koordinálja.

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu