Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A Thrrum először 2005-ben mutatta be az nThrrum technológiát melynek lényege, hogy nagykapacitású szerverek egyetlen mobiltelefonnal készített fotó segítségével képesek a való világ tárgyait felismerni és arról információval szolgálni, azaz segítségével a mobiltelefon lehet a való világ megismerésének kulcsa. Az nThrrum elsőként a Nokia Nseries modellekre érhető el, egy mindössze 6 dolláros szoftver letöltésével mely ár magában foglalja az adatbázis elérését is. A program feltelepítése után nincs is más teendő mint fotót készíteni egy ismeretlen tárgyról vagy épületről melyet a szoftver azonnal továbbít is a szervereknek.
 
A másodpercek alatt érkező válasz részletes információt közöl a képen látható objektumról. A levédetett vizuális keresőtechnika a jövőben egyre több modellre és egyre több platformon lesz elérhető. Az adatátviteli költségek csökkenése és a kameratelefonok arányának növekedése egyre nagyobb teret ad az ilyen és hasonló online szolgáltatásoknak. A Gartner Research piackutató szerint csak 2006-ban 500 millió kamerás mobil talált gazdára, mely 2010-ben akár meg is duplázódhat.

Címkék: felismer mobil objektum számítógép tárgy

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu