Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Az EBay részlege, a Skype és a "3" nevű brit mobilszolgáltató csoport internetes Skype telefonhívások lebonyolítására alkalmas mobilkészüléket bocsát a Skype felhasználóinak rendelkezésére. A Skype és a "3" hétfői közlése szerint az új "3 Skypephone" ingyenes azonnali Skype üzenetek továbbítására is alkalmas. A cégek " több százezer" telefon eladására számítanak világszerte már ez év végéig.

 
A telefont kilenc országban vezetik be kezdetben, közte Nagy-Britanniában, Ausztráliában és Olaszországban. Nagy-Britanniában a telefon 49,99 fontba (102,60 euróba) kerül, de a "3" csoport előfizetőinek ingyen adják.

Frank Sixt, a "3" csoport pénzügyi igazgatója szerint az új mobiltelefonon külön Skype gomb található, amellett, hogy a készüléken a szokásos hívások is lebonyolíthatók.

A Skype telefonhívások ingyenesek, és az újdonság abban rejlik, hogy a készülék segítségével nemcsak a számítógéphez kötve, hanem útközben is elérhetők világszerte a Skype-partnerek. E lehetőség révén a Skype jelentős mértékben szeretné növelni felhasználói számát, amely jelenleg 246 millió, mondta Michael van Swaaij, a Skype vezetője.

A Skype-t az EBay 2005-ben vásárolta meg, 4,3 milliárd dollárért. A vonali árverési cég, az EBAy nagy jövőt látott a világháló alapú telefonálásban, de reményei eddig nemigen váltak be, amit e hónap elején 1,2 milliárd dolláros értékleírással nyugtázott.

Címkék: Skype mobil telefon üzenet

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

deme magdi üzente 14 éve

sok program van mobilra egy kis áttekintéssel utánajárással meg lehet oldani mindent ingyen internet csevegés tv a mobilon... mobiltelefonos oldal például ez : http://www.mobiltelefonra.hu/ de van sok száz másik oldal is

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu