Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:




Egy divatmalőrnek köszönhetően Cameron Diaz sokkal nagyobb vihart kavart, mintha kivillantotta volna a cicijét az Oscar-gálán.


Diaz egy egész országot haragított magára a táskájával - Fotó: Hollyscoop
Fiona hercegnő hangja Peruban akarta kipihenni a Harmadik Shrek népszerűsítésével járó fáradalmakat. A megérdemelt vakáció során többek közt Machu Picchuba is ellátogatott. Ezt a kirándulást azonban sem ő, sem a peruiak nem fogják egyhamar elfelejteni.

Peruban a 80-as évek közepe óta több mint 70 ezer embert öltek meg a maoista gerillák, a 90-es évek derekára a polgárháború és a gazdasági összeomlás szélére sodorva az országot. Cameron Diaz pedig egy vörös csillaggal és Mao Ce-tung egyik kedvenc szlogenjével (Szolgáld a népet) díszített táskával bóklászott az egykor virágzó inka város romjai között.


A felirat ugyan kínai, de a peruiak jól ismerik - Fotó: Hollyscoop
A 33 éves színésznőt több emberjogi aktivista is megszólta a másutt nyilván nagyon trendinek számító táskáért, de ő azt állítja, hogy nem tudta, tulajdonképpen mi is virít rajta. „Őszintén bocsánatot kérek mindenkitől, akit akaratomon kívül megbántottam. A táskát egy kínai turistautam során vettem, és fogalmam se volt a rajta lévő felirat sértő mivoltáról.” - kért elnézést a peruiaktól Cameron. Reméljük a jövőben körültekintőbben válogat majd a feliratos cuccok között.

Címkék: botrány szöveg vakáció

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu