Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A Como ama una mujer című LP-ről azt nyilatkozta, hogy ez egyfelől egy régi álom beteljesülése, másfelől pedig visszatérés az igazi gyökerekhez, azaz a latin zenéhez. Előbbivel lehet egyetérteni, utóbbival lehetetlen. Hiszen Dzséló zenéje nem attól lesz latin, hogy gitáralapokra fájdalomról, örömről énekel spanyolul. Inkább attól lehetne az, hogy ezek az érzelmek megnyilatkoznak a zene által - de nem ezt teszik -, a hallgató is együtt él velük, keserédes emlékek bújnak elő, táncra perdülünk, bla-bla-bla, és még írhatnánk ide egy rakat szentimentális közhelyet, de nem kell túlspilázni. Inkább azt írjuk ide, hogy Dzséló legújabb lemeze első svungra elszomorító, majd idegesítő, aztán fölösleges stúdióidőről elmélkedünk, később pedig rájövünk, hogy gőzünk sincs arról, miért lesz ebből a tizenegy számból többszörös arany- és platinalemez... Hogy nem a zenei stílusérzék és a producer, Marc Anthony miatt, az száz fix... De akkó mégis mé...?

Címkék: LP album jennifer lopez latin új

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

B Klári üzente 16 éve

Jennifer Lopez A NÕ. Sikeres énekesnõ, színész, táncos, divattervezõ és szeretõ feleség egy személyben. 25 millió eladott lemez után megjelenteti várva várt, legelsõ spanyol nyelvû lemezét, melyet férje, Marc Anthony produceri segítségével készített el. A lemez megjelenésével Jennifer Lopez régi álma válik valóra, a dalokba szívét-lelkét beleadta. Az album címe: Como Ama Una Mujer, azaz Ahogy Egy Nõ Szeret. Az új lemezen 11 érzelmes, temperamentumos felvétel kapott helyet, köztük az elsõ kislemezdal, a Que Hiciste (Mit tettél?), mely már hallható a rádiókban, látványos klipje pedig kiemelten fut a VIVA-n és az ujzene.hu-n. Márciusban nagyszabású kampány támogatja a lemezt.

Válasz

B Klári üzente 16 éve

Jennifer Lopez: Como Ama Una Mujer Megjelenési dátum: 2007. március 26. Megjelent: CD » album (2007) Tracklist: 1. Qué Hiciste 2. Me Haces Falta 3. Como Ama Una Mujer 4. Te Voy A Querer 5. Por Que Te Marchas 6. Por Arriesgarnos 7. Tu 8. Amarte Es Todo 9. Apresurate 10. Sola 11. Adios Közreműködők: előadó/zenész: Jennifer Lopez kiadó: Sony BMG A "Como Ama Una Mujer" (Így szeret egy nő) három év komoly munkája. A 11 vadonatúj dalt tartalmazó zenei anyag egy fantasztikus gyűjtemény olyan dalokból, amely a világ minden táján élőknek egyaránt szól. A nyelvi határokat átlépve Jennifer Lopez új albumán a zene mindent legyőz. A garantált siker első bizonyítéka a "Que Hiciste" (Mit tettél?), amely a friss album első kislemeze és videoklipes dala. A hiteles latin-amerikai hangzás - immár a hatodik JLo-szólólemezen - minden eddiginél tökéletesebben ötvöződik a modern amerikai trendekkel.      

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu