Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 Az amerikai énekesnőnek exkluzív szerződése volt a Louis Vuitton világhírű divatcéggel. A divatcég képviselői azonban a napokban bejelentették, hogy felbontották a Jennifer Lopezzel kötött megállapodást, és a jövőben egy fiatalabb sztár köré épülnek a cég reklámkampányai.

Meg nem erősített információk szerint a Louis Vuitton embereinek többek között abból volt elegük, hogy az énekesnő állandóan egészen elképesztő kívánságokkal fordul hozzájuk. "Nem könnyítette meg a közös munkát, hogy egy igazi dívával kellett együtt dolgoznunk. Állandóan lesni kellett, hogy mikor talál valami kifogásolnivalót. Ha valami nem tetszett neki, akkor egyszerűen nem volt hajlandó dolgozni. Nem kell itt valami valóban létfontosságú dologra gondolni. Már egy nem megfelelő színű virág is felbosszantotta" - nyilatkozta névtelenül a cég egyik munkatársa.

Jennifer Lopezt a mindössze 19 éves Scarlett Johasson váltja, aki nemrég az 

Elveszett Jelentés  című filmben bizonyította tehetségét.

 

Címkék: kivánság pletyka szeszély sztár ár

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu