Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Milyen színeket használjunk a konyhában?

Ez egy rendkívül kényes kérdés, legjobb ha Feng Shui tanácsadó véleményét kérjük ki, ugyanis színét meghatározza a konyha elhelyezkedése, (hogy mely égtáj fele néz), a nagysága és a természetes fény mennyisége is. Piros szín jól hat az emésztésre, ezért lássuk el kis konyhai kiegészítőkkel, mint például terítő, gyertya, virágos vagy gyümölcsképek. Az étkező részben a fehér a fekete, a szürke vagy ezek kombinációja kerülendő, ugyanis bizonyított dolog, hogy az effajta színek látványa csökkenti az étvágyat.

Konyhánk hangulatán emelhetünk az ablakba felfüggesztett kristálygolyó elhelyezésével. A kristály a fény megtörésével szivárványt hoz létre a helyiségben.

Ha a konyhában étkezünk, ne helyezzünk a falra órát, mert étkezés közben rápillantava mindig az idő múlása jut eszünkbe. Ha kapkodva fogyasztjuk el az ételt, nem hat jól egészségünkre.

Növények elhelyezése jó atmoszférát teremt, megtöri a konyha egyhangúságát, merevségét, meleg otthonos hangulatot teremt.

Megvilágítás

A fényviszonyok akkor mondhatók megfelelőnek, ha optimális erősségű a világítás: vagyis sem "vakoskodnunk" nem kell sem a szemünk nem káprázik a túl erős fénytől. Ügyelnünk kell arra is, hogy a lámpáink fénye egyenletes legyen.

 

Címkék: konyha szín tűz

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu