Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Érdekes, mondhatnám modern "lélekemelő-szerkezet" ez a közösségi rendszer.

Egymáshoz igazítja a térben és időben távollévő, "láthatatlannak" vélt Barátokat, akik kilépnek az ismeretlenség homályából és lelki rokonságot keresnek másokkal.

A "megtalálás" kapcsolatrendszere marad továbbra is gondolati síkon, de ez egy

újfajta, mondhatni "űrbéli" szimpátia a hasonló mentalitású emberek között, amely táborokba tömöríti az egymást megérteni szándékozó egyéniségeket. Igen, ez egy szép és magasztos törekvés!

Saját értékrendszerünk tulajdonságait keressük másokban és felfedezve a találkozási pontokat összekötjük a lelki szálakat, intellektuális pókhálót szövünk egy képzelt "kommuna" tagjaival.

Önkéntes jellemrajzok bonakoznak ki a társas kapcsolatok építő-köveiből és ha illenek egymáshoz ezek az elemek, akkor tovább bővül az egy körhöz tartozó egyének hálózata.

Fontos törekvés ez egy elidegenedés felé hajló világban, talán éppen az új megoldás iránytűje az emberi összefogás érdekében.

  

  

Címkék: távkapcsolat virtuális barátság

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Dr.Krakkói Ferenc üzente 13 éve

Kedves Zsóka! Köszönöm baráti üzenetedet. Feri.

Válasz

Simon Zsóka Mecin-Mecs üzente 13 éve

Kedves Feri! Jól megfogalmazott mondatok.Igen,nagyon jó ez a számítógép rendszer mert,ha nem lenne akkor nem lettem volna tagja a networknek és nem lennénk barátok és nem tudnék most neked írni.Köszönöm,hogy leveleddel megkerestél és olvashatom írásaidat.Gratulálok minden egyes gondolataidért.Simon Zsóka Egerből.

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu