Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

- A Jóság önmagunk ajándékozása másoknak...

- A Jóság mások lelkének önzetlen simogatása...

- A Jóság "szív küldi szívnek szívesen"...

- A Jóság szeretetünk sejtjeinek osztódása...

- A Jóság mindaz, amit mások örömére teszünk...

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Dr.Krakkói Ferenc üzente 13 éve

Értem, a Tiéd az egészségügy és a szeretetszolgálat területe volt, enyém az igazságszolgáltatás. Mindegy az emberekkel való humánus bánásmód egy tőről fakad.
Az Unokák távoli vonzalma nálunk is fokozott "mágneses erő", ami az időnkénti találkozásokban csúcsosodik ki és éri el az érzelmi vulkánkitörések szintjét, ebben is egy hullámhosszon vagyunk Veled.

Válasz

Simon Zsóka Mecin-Mecs üzente 13 éve

Tetszik és igaz.Jóságot adni nagyon szép dolog.
Ápolónőként dolgoztam 42-évig,ebben benne volt az is mikor idősekkel foglalkoztam.Nagyon szép feledatot láttam el vezetőként és a napi hasznos elfoglaltságról én gondoskodtam igyekeztem őket sikerélményhez juttatni vetélkedőkre mentünk verset,éneket adtak elő.Boldogok voltak,ha valami jó történt velük és ezt 14 évig csináltam,szép emlékként őrzöm.Most gyermekek felügyeletét vállaltam,csodás feladat segíteni annak akinek szülei messze élnek és Ők boldoggá teszik a mindennapjaimat,hogy velük lehetek.Az én unokáim kicsik és Svájcban élnek évente egyszer tudunk találkozni és ezt a hiányt tudom bepótolni és segíteni a vállalt gyermekek felügyeletével.Karácsonykor 10 napig leszek majd az igazi unokákkal,amit nagyon várok.Tehát jót tenni valakivel nagyon szép tett.

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu