Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

 network.hu

 

Engedjétek meg, hogy a Szép Ünnep közben pár szót mégis az elmúlásról szóljak. Sajnos egyszer mindenki elmegy. Ember is állat is. Az is, akit annyira szerettünk. A mi kutyánk akit Dzsokinak hívtunk, május óta volt beteges. Volt itt nála 2 állatorvos is, bár aki messziről mond, diagnózist én nem nevezném annak. Kapott injekciókat,

 

network.hu

 

orvosságot, de sajnos nem használt. Mivel egyre közeledett az idő, hogy eldöntsük, mi legyen az interneten kerestem megoldást. Mi az elaltatás mellett döntöttünk és a kertben temettük el szegényt pár nappal ezelőtt 18.-án. Nyugodjék békében!

 

 Ekkor találtam rá erre az oldalra.

  Volt itt egy Vendégoldal is. Ahol, akik igénybe vették a szolgáltatást, beírták a véleményüket. Megmondom nem könnyű olvasmány. Nehezen lehet sírás nélkül olvasni, nekem nem is sikerült.  Ebből a könyvből szeretnék egy hozzászólást idézni:

network.hu


 

                                  

network.hu

       

 

A család és főleg az én számomra német juhászunk, Rocco elvesztése hihetetlen fájdalommal járt. 15 éves volt és sajnos a szíve illetve a két hátsó lába szinte teljesen felmondta a szolgálatot. De a legnehezebb mégis az a döntés volt számomra, hogy elaltassam, hiszen 10 éves voltam, mikor megkaptam és életem nagyon fontos részét képezte, mert egyenrangú családtag volt. De mindenki meggyőzött benne, hogy ez már számára a legjobb. Czinke Sándornak és csapatának örök hálával tartozom, hogy ilyen humánusan és korrektül megadták neki a végtisztességet. Most pedig itt nyugszik a szekrény tetején és itt van velünk. Tudom, hogy egyszer újra találkozom vele:

"A mennyországtól innen van egy hely, amit úgy hívnak: a Szivárvány Híd.

Amikor egy állat, aki közel állt valakihez meghal, a Szivárvány Hídhoz jut. Egy nagy rét terül el a lábánál, hogy minden állat szaladgálhasson, és együtt játszhassanak. Állandóan süt a nap, és elegendő étel, ital található ott, hogy mindenki kényelmesen érezze magát.

Azok az állatok, akik betegek, vagy öregek voltak, visszanyerik egészségüket és életerejüket. Akik megsérültek, sebeik begyógyulnak és olyanok lesznek, mint ahogyan fiatalon ismertük őket.

Az állatok boldogok és elégedettek, kivéve egy dolgot: hiányolják azt a valakit, akit szerettek, akit hátrahagytak.

Minden állat együtt kergetőzik és játszanak, de eljön a nap, amikor valaki egyszer csak megáll, és a távolba tekint. Tekintete elszánt, teste lelkesen reszket. Egyszer csak elszakad a csoporttól, a fű fölött szinte repülve, lábai egyre gyorsabban és gyorsabban viszik előre.

Megpillantja gazdáját, és amikor gazda és hű kedvence végre találkoznak, egymásba kapaszkodnak örömmel, hogy soha ne váljanak el többé. Boldog puszik záporoznak a gazda arcára, újra megsimogathatja imádott kedvence fejét, és újra belenézhet bizalomtól csillogó szemébe, oly rég eltávozott életéből, de soha nem tűnt el szívéből.

Azután átsétálnak a Szivárvány Hídon, együtt..."


Még egyszer hálás köszönetünk Önöknek, és ha valaki hasonló helyzetbe kerül, akkor biztosan Önöket ajánljuk.

Maksa Hédi Miskolc 2008.05.30

 

 

 

network.hu

 Búcsúzunk Tőled Hűséges társunk, olyan voltál, mint egy családtag.14 évig voltál velünk, hidd el, hogy sohasem felejtünk! 7 hónapig reméltük, hogy megint egészséges leszel.De sajnos nem így történt s ezért el kellett altatnunk.

network.hu

Játszol fent most a nagy réten, és megint vidám vagy és boldog. Ha a mi időnk is lejár és elmegyünk, találkozunk ismét Veled. És át megyünk együtt a Szivárványhídon, és ismét együtt leszünk.

 

Búcsúdal

 

     

 

 

Köszönöm, hogy elolvassátok!  Ági

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: családtag húséges kutya társ

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Mohainé Lantos Klára üzente 15 éve

Kedves Ági!

Tudom mit érzel! Nekünk CICÁINK mentek el és még a mai napig is folynak a könnyeim, ha valahol azt olvasom, hogy valaki elvesztette a kedvencét.

Fogadd együttérzésem! Klára

Válasz

Radványi-Nagy Katalin üzente 15 éve

Köszönöm, nagyon szép és igaz!

Válasz

Mohácsiné Zsóka üzente 15 éve


Köszönöm Ágika!

Én is úgy kezelem a kutyánkat, mint a családtagokat és nagyon tud fájni, amikor átkel a Szivárványhídon.


Egy jó kutyának halála után a legjobb helye a gazdája szívében van.
Ben Hur Lampman

Válasz

Tóth Tünde üzente 15 éve

Köszi szépen amit irtál az biztós igaz . Nekünk cicánk van 9- éves lesz de remélem még sokáig velünk lesz-. Szia Tünde

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

A nimfapapagájom pont 1 éve, december 26-án kelt át a Szivárvány-hídon. 21 éves volt...

Válasz

KIss Sándorné Marika üzente 15 éve

ez a videó oly igaz és szép köszönöm!

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu