Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Judit blogja - 2009. július

Remélem megismersz mert ha nem,bajban vagyok-

 

cicus a számítógépnél

Címkék: szia én ki vagyok?...és te????

Nagyon vártam ezt a napot,vasárnap mindig felüdülök Isten házában.A lelkem elcsendesűl és nem akarom tudni (igaz ez nem mindig sikerül) senkiről és semmiről.A Bibliai bíztatások újra segitettek magamba szálni-" Lelkemet megvídámitja,a megigazultság ösvényein vezet engem az Ő   N E V É É R T "-de jó ezt tudni,nem magamért igazit meg hanem az Ő nevéért...soha nem erre a megfogalmazásra értettem ezt.mindenkinek minden jót!!!

tagore

Címkék: judit

Régi ír áldás:

Legyen időd a munkára - ez a siker ára.
Legyen időd a játékra - ez az örök ifjúság titka.
Legyen időd a nevetésre - ez a Lélek muzsikája.
Legyen időd a gondolkodásra - ez az erő forrása.
Legyen időd az olvasásra - ez a bölcsesség alapja.
Legyen időd, hogy kedves légy - ez a boldogsághoz vezető út.
Legyen időd az álmodozásra - kocsidat majd egy csillaghoz vezeti.
Legyen időd, hogy körülnézz - túl rövid a nap ahhoz, hogy önző légy.
Legyen időd, hogy szeress és Téged is szeressenek - ez isteni kiváltság.

Címkék: legyen

Tovább 

 Vasárnapi ebédhez készültűnk a 2 éves és 2 hónapos Bence unokámmal.A levesben levő húsról levettem a bőrt és a csontokat is kivettem;Szokás szerint imával kezdjük meg az evést,és kértem kúlcsolja össze a kezeit.Nagy komolyan azt mondta,most ő szeretne asztali áldást kérni.Összekulcsolt kezekkel,és éhes hassal még rá nézet a tányérjában levő levesre-...és sírásra görbült szájjal,kérdezte nagy komolyan: és az én csontom holl van?-Meglepódve rögtön tettem neki egy szárnyat a tányérjába...kezdődött az ima:" Ul Jézus,Köszönöm a levest, , a lépát, a tésztát ,a husit és köszönöm a csontomat..." megmosolyogtuk...az ámen után megdicsértem milyen szépen fogalmazott...A kis ember annyira boldogan szopogatta a csontot,mintha a legjobb hús falatot kapta volna...Istenem,a mai világban hány ember még a finom falatokat sem köszöni meg neked..." Bizony mondom nektek,ha meg nem tértek ,és olyanok nem lesztek mint a kisgyermekek,nem mentek be a mennyek országába..."  Máté.ev.18:3

Kívánom mindenkinek aki e pár sort elólvasta,figyelje meg életét hol alakithat jóbb szokásokat...Isten nem csak a gyermekeket szereti...vár ránk szüntelen...csak kezdjünk el beszélgetni Vele,nem baj ha csak a mindennapi dolgokról esik szó,de tedd meg,a többi majd jőn magától...

Címkék: Átélés

Utolsó hozzászólás

R. B. Z. Anita üzente 14 éve

Istenem...de Édes...
Mosolygok...

Tovább 

..Az utóbbi  időkben,nincs munkahelyem,volt pár agyinfarktusom ami nyomán,nehezebben mozgatom a jobb kezem,egy ideig nehezebben fogalmaztam,és minden munkám elvégzésében,nagyon sok fáradságot éreztem-
Gyermekeim felnőttek már ,és családjaikban külön élnek,de mivelhogy nehéz körülmények között,én sokszor azon kaptam magam-aggódok-persze nem terveztem előre,és nem beszéltem meg magammal,de ez annyira rám hatott,ráadásul az a tudat szinte lebénította a gondolat menetemet hogy nem tudok rajtuk segíteni;egyik fiam külföldön missziómunkásként,és lelkipásztori feladatokat végez családjával Ukrajnában,másik gyermekem pedig a Budaörsi gyülekezetben a dicsőítő csoport vezetője,ö és felesége egyszerre veszítették el munkájukat,már több mint 1 éve és nem kaptak még sehol állást.A kis nyugdíjamat amit kapok szinte fele gyógyszerekre megy ,a többi pedig a mindennapi rezsi +eledel-persze a férjem dolgozik,de az ö fizetése sem nagy abból pedig a többi dolgokra megy a pénz,mert van még három gyermekünk...na jól össze kavartam a magamról írt híreket-de nem is erre akartam összpontosítani...Az Ur elé álltam Aki a Zsolt.37:25-el fogadott újra:
"Gyermek voltam,meg is öregedtem,de nem láttam,hogy elhagyottá lett az igaz,sem azt, hogy gyermeke koldussá vált"...Kedveseim-tudom ez ige mindenkinek ismerős,nekem is,és mégis annyira új lett...Aki az Ur gyermeke-az igaz is mert megigazult Jézus Krisztus vérében,IGAZ...hogy él,mit tesz,mit mond,hogy gondolkodik az IGAZ ember?...én !!!...amint másként gondolkodom mint ahogy Ő szeretné-már nem vagyok igaz.Legnagyobb vágyam az volt hogy-és tudom mindenkinek akinek gyermeke van :AZ Ur gyermeke legyen,...arra nem is gondoltam hogy valamikor anyagi problémákkal néznek szembe,természetesnek véltem,naivan hogy ez elkerüli őket,mert az Ur mindent"csak úgy" kirendel számukra...de szembe kelet nézek magammal: IGAZ vagyok-e az Ur előtt?

Címkék: a kenyér

Tovább 

" Az életem semmit sem ér,ha nem arra használom,hogy elvégezzem azt a munkát,amivel ,megbízattam." Ap.Csel:20:24.

 Pál apostoltól való ez az üzenet.Ő megtalálta Istennel az életére vonatkozó tervét,és ebből fakadt hihetetlen szenvedélye.Figyeld meg:

a). a szenvedély energiával tőlt fel! A  szenvedélyes ember,még ha korlátozott képességekkel rendelkezik is,jóval többet visz véghez egy pasziv embernél,akinek nagyszerűképeségei vannak.Azért, mert a szenvedélyes emberek határtalan lelkesedéssel cselekszenek!

Címkék: a szenvedély ereje 1.

Tovább 

Megismertem jelenlétedben,mosolyod,

Beszédedben pedig a stilusod.

Minden mozgásod s tekinteted,

parányi kis morzsa darabkád

itt maradt,pedig nem akartad...

Szobádban-Bezárkozva,csupán irogattad

leveleidet,bűntetve szűz lapjait

az üdvözlőlapnak s levélnek...

 

 Ismerkedni akartam-de zavartalak.

Menekülésedben mások is -csak-zavartak.

a konyha,szoba-ebédlő-útadat állta-

s mi ugyanúgy-

 

Végre,lehigadva-megadtad magad

nekünk s a mai napnak.

itt voltál kicsit,elveszve magadnak-magadban-

Emléked itt maradt.

Címkék: jelenlétedben

Tovább 

                         "ÉS  TOVÁ LESZ A

                DÉLIBÁB..."                   

                                                                                  Ézs,3:57.(bibliai idézet)

 

 


Először látunk,aztán jön a megvalósulás.Amikor rájövünk ,hogybár látásunk valódi,mégsem lett még valósággá bennünk,akkor tör elő a Sátán kisértéseivel,mi pedig hajlamosak vagyunk arra,hogy kijelentsük:nincs értelme továbbmennünk!A látás megvalósulása helyett a megaláztatás völgyébe jutottunk.

Címkék: " És tová lesz a délibáb..."

Utolsó hozzászólás

Balogh Márta üzente 14 éve

..nagyon szep, koszonjuk....

Tovább 

Megöregszem ,igen, Uram, tudom ,hogy megöregszem...

 

Kérlek, örízz meg engem mindattól , ami az öregeket kiálhatatlanná teszi.

 

Védj meg a fecsegés hajlamától, ne engedd azt hinnem , hogy éppen én vagyok az , akinek minduntalan szólnia kell , sőt mindenbe beleszólni...

 

Add meg nekem a halgatás szép örömét , s belátását annak , amikor nincs igazam...

 

Szabadits meg attól a hiú vágytól , hogy mások ügyeit nekem kell rendbehoznom.

 

Tégy engem segitőkésszé , de ne legyek nagyon izgága,fontoskodó,vagy zsarnok.

Címkék: fohász

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ez oly gyönyörű...
Istenem ...Én Neked nem tudok hosszú kommenteket írni...csak szavakat...de ezekben benne van minden...
Köszönöm, hogy elolvashattam...

Tovább 

                        Alakíts ki jó szokásokat!!!

 

 

Itt van néhány javaslat segitségképpen.Ha ezek szokássá válnak az életedben,önértékelésed  fejlődni  fog!!!-

 

  1. Ne aggass magadra negatív cimkéket ! (pl. béna vagyok ).

 

  2. Ne hasonlísd magad másokhoz ! Ne felejtsd el hogy egyedi vagy,és élvezd     egyéniségedet ! Add meg másoknak is azt a méltóságot,amit megérdemelnek ! Isten őket is olyan egyedivé és kivételessé teremtette,mint téged !

Címkék: alakíts

Tovább 

"Taníts úgy számlálni napjainkat , hogy bőlcs szívhez jussunk" Zsolt.90:12.csak ídézni tudom Dávid és más bőlcs mondásait és zsoltárait...Istentől függővé vált Király,és bölcs ember aki nem szégyeli ki mondani-Istentől szeretne fügni.

Ő megtanit de csak akkor ha kérem-külömben az én dolgom mit teszek,hányszor megyek fejest a falnak,hányszor élek meg kudarcot,és most itt van az újjabb lehetőségem-Tanitson meg úgy számlálni napjaimat,hogy bőlcs szívhez jussak...de mi is ez?Mit jelent bőlcs szívre vágyakozni?

Címkék: megint egy gondolat!?

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu