Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Egységesen lépnek fel a magyar európai parlamenti képviselők a Pécs 2010 Európa Kulturális Fővárosa program sikeréért – ebben állapodott meg október 19-i pécsi megbeszélésén De Blasio Antonio fideszes és Harangozó Gábor szocialista európai parlamenti képviselő, Tasnádi Péter országgyűlési képviselő, Pécs polgármestere, valamint a vendéglátó Mészáros András, a Pécs 2010 Európa Kulturális Fővárosa Program főigazgatója.

A cél az, hogy Magyarország, és vele együtt Pécs 2010-ben Európa Kulturális Fővárosaként sikeres legyen. Az egész ország érdeke, hogy a tőle több ezer kilométerre lakók is izgalmas, pezsgő kulturális életéről ismert városként tekintsenek Pécsre. Ezzel együtt közös a felelősségünk is, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa program nem lehet pártpolitikai kérdés – hangsúlyozták a képviselők.

mszp.hu

 

 

Címkék: Kultúra Pécs

Kapcsolódó cikkek:

  A sivatag urai 2.

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu