Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A hatásos zsírégetés titkai

Ha szeretnél fogyni egy kicsit, s karcsúbbá varázsolni az alakodat, vess egy pillantást a gyors zsírégetés titkaira. Igen, meg kell változtatnod a táplálkozási szokásaidat és az életmódodat, de nem lesz olyan nehéz, mint elsőre gondolnád!




foto:profimedia.hu

A fogyás, anélkül, hogy észrevennéd, álomnak tűnik. Azonban a profi dietetikusok és edzők keményen dolgoznak annak érdekében, hogy megfejtsék az egyszerű zsírégetés titkát. Alternatív módszerek és szokások segítségével megszabadulhatsz a plusz kilóktól, s ennek köszönhetően sokkal magabiztosabbá válhatsz. Fel kell töltened a szervezetedet energiával és vitaminokkal, s kialakítani egy teljes napi menetrendet.

Az öt órai szabály
A hatékony fogyás egyik titka, hogy fogd vissza a szénhidrát-fogyasztást! Annak érdekében, hogy a fogyók*rád tökéletes legyen, csak annyit kell tenned, hogy tartsd be az öt órai szabályt! Azaz az említett óra után tilos a következőket fogyasztani: burgonya, kenyér, rizs, tészta. Ellenben fogyaszthatsz tejterméket és zöldségeket, melyek tele vannak rostokkal.

Tészta trükk
Egy másik tipp, hogy visszafogd a kalóriákat, de finom ételeket fogyassz, hogy amikor tésztát főzöl, ne várd meg, amíg nagyon puha lesz, vedd ki, amikor még al-dente, azaz egy picit kemény. Ez csökkenti a tészta glikémiás indexét, és megakadályozza, hogy a szervezetedben túl sok zsírt tároljon el.

Ne keverd a fehérjét a szénhidráttal!
A legrosszabb dolog, ami szabotálja a sikeres fogyók*ra projektedet, ha egyszerre fogyasztasz szénhidrátot és fehérjét. Kerüld az olyan recepteket, amelyek mindkét összetevőt nagy mértékben tartalmazzák. Az étrendedből ki kell iktatnod az ilyen ételeket, legalábbis a diéta első részében.

Citromlé és méz
Az egyik jól bevált hazai módszer a karcsúsításra, ha elkészíted a következő italt: meleg víz, 1 teáskanál méz, s egy közepes citrom leve. Kezd a napot ezzel a Karcsúsító Koktéllal, amely garantálja az anyagcseréd megfelelő működését a nap további részében.

Barack trükk
Iktass be a diétádba egy kis barackot, ha szeretnéd nehézségek nélkül elnyomni az étvágyadat. Az őszibarack telis tele van rostokkal, érdemes belőle fogyasztani 20-30 perccel a főétkezés előtt, s így garantáltan kevesebbet fogsz enni. De késő esti snackként is nagyon jól funkcionál!

Mindig ugyanabban az időben egyél!
Akár hiszed, akár nem, a tested képes megszokni egy jól meghatározott étkezési rendszert. Ennek következtében képes lesz arra, hogy éhezés nélkül bírja ki a főétkezések között. Délig fogyassz vitaminokban és antioxidánsokban gazdag ételeket. Az ebéd mindig legyen bőséges, úgy képes a szervezeted megfékezni a hosszabb ideig tartó étel utáni sóvárgást délután.

Címkék: mindenkinek

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu