Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

miklósné blogja - 2011. július

network.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Én nem csak nőknek küldöm,hiszen nem árt ha a férfiak is elolvassák!

Mindenki olvassa el!! Megéri!

 

- Mama miért sírsz? - kérdezi a kisfiú az édesanyját. - Mert én nő vagyok - válaszolta az asszony. - Ezt nem értem! - mondja a kisfiú. - És ezt soha nem is fogod megérteni... - válaszolta gyermekét átölelve az anya. Később megkérdezte a fiúcska az édesapját is: "Papa, miért sír a mama látszólag minden ok nélkül?" "Minden nő ok nélkül sír." - Ez volt minden, amit az apa válaszolt.

Címkék: mindenkinek

Tovább 

Brit divattervezők és kutatók fejlesztették ki azt a technológiát, amellyel mosás közben a ruhákba levegőtisztító vegyületet tudnak bejuttatni.

Ruha, ami tisztítja a levegőt(Catalytic clothing)

A Katalitikus Ruházat (Catalytic Clothing) elnevezésű programban a Sheffield Egyetem kutatói és a London College of Fashion divattervezői fogtak össze a légtisztító textilek megalkotására. Tony Ryan, az egyetem kutatója szerint a technológia "felhasználóbarát és technikailag kiváló".

Címkék: megmutatom tetszik

Utolsó hozzászólás

Üveges Julika üzente 12 éve

érdekes hír .köszönöm .

Tovább 

Kellemes illatot árasztanak, meghitt hangulatot teremtenek, használatuk olykor mégis veszélyes.

Vigyázni kell az illatgyertyákkal?

Amerikai tudósok szerint a sokáig égetett illatosított gyertyák füstje legalább olyan veszélyesek lehetnek, mint a cigaretták. A Daily Mail cikke szerint ugyanolyan méreganyagokat tartalmazhat, mint a cigaretta. Ehhez hozzáadódik az is, hogy a gyertyákat gyakran rosszul szellőző helyiségekben gyújtják meg, mint például a fürdőszoba.

Címkék: megmutatom tudtad.

Utolsó hozzászólás

Üveges Julika üzente 12 éve

köszönöm ez hasznos információ .Üdv .

Tovább 

Öt bizarr, emberarcú szikla

Nem is hinnéd, milyen különleges formákat véstek hegyek és völgyek vidékébe a természet szobrászkezei. Íme, Öt hely, melynek láttán tátva marad a szád!
Bár az emberi agy sajátosságai révén sokan a legapróbb tintafoltokban is a legkülönfélébb élőlények korvonalait vélik felfedezni. Van, hogy mindenkinek ugyanazt jelentik az egyes formák.
Így van ez a következő öt furcsa, megdöbbentő sziklaalakzattal is, melynek legendák övezte és ősidők óta tisztelt formáin talán azelőtt gyakorolt fenséges játékossággal a természet, hogy a férfiakat ás nőket megalkotta volna.

Címkék:

Tovább 

Öt kérdés, amire lehet, hogy rosszul tudod a választ
( Íme, öt kérdés, amiből mindez kiderül!)

Miért változtatják színüket a kaméleonok?



Nem azért, hogy beleolvadjanak a környezetükbe. Soha nem tettek, és nem tesznek ilyet. Érzelmi állapotuknak megfelelően váltogatják a színüket, ha pedig jól passzolnak a háttérhez, az mindössze véletlen egybeesés.

A kaméleonok akkor változtatják a színüket, ha megrémülnek, hozzájuk érnek, vagy másik kaméleonnal harcolnak.

Címkék: megmutatom tudtad.

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu