Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:



Hogyan válasszunk fogkrémet? 

 

 

A fogkrémek dörzsölő és habzóanyagaik révén aktívan segítik a fogkefe lepedékeltávolító hatását, ezenkívül fluoridokat juttatnak a szájüregbe, melyek megállítják és visszafordítják! a fogszuvasodás folyamatát. 

A fluorid létfontosságú szerepét a fogak egészségének megôrzésében véletlenszerűen fedezték fel. Felfigyeltek arra, hogy az olyan területeken élô emberek körében, ahol a fluorid az ivóvízben természettôl fogva jelen van, sokkal kevésbé elterjedt a fogszuvasodás.

Az ivóvíz mesterséges fluoriddal való dúsításával külföldi tapasztalatok alapján a fogszuvasodás jelentôsen csökkenthető.Mindamellett az iparilag fejlett országokban a fogszuvasodás utóbbi években tapasztalt csökkenése nagyrészt a fluoridos fogkrémek egyre szélesebb körű használatával magyarázható. Vannak speciális fogkrémek, melyek a fogszuvasodást gátló és lepedékeltávolító hatás mellett speciális hatásokkal is rendelkeznek. Rendszeres használatukkal megelőzhető az íngyulladás és fogkőképződés kialakulása, megszüntethető a fognyaki érzékenység és a kellemetlen szájszag.

Címkék: fluorid fogkrém ivóvíz

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu