Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Az Asus ROG G751JT-CH71 tartozik a legújabb G751 Republic of Gamers 17,3 hüvelykes gaming notebook sorozat. A G751JT-CH71 egy középkategóriás konfiguráció alapján az Nvidia GeForce GTX 970m 3GB videokártya helyett az elsőrangú GTX 980M vagy alsó középkategóriás GTX 860m. Továbbá, az opcionális M.2 formátumú SSD-meghajtó hiányzik, így az egyetlen tárolóeszközt belül a laptop egy 1 terabájtos merevlemez. RAM mérete 16 GB-os, lefelé 24, vagy 32 GB-os a felső kategóriás modellek, de több, mint 8 GB-os a legalapvetőbb konfigurációt. Az optikai meghajtó DVD-író, így a Blu-ray kompatibilitás van, hogy úgy döntött, az egyik a drágább modellek. Mint általában, ez ​​a játék laptop tartalmaz egy négymagos Intel i7 Haswell processzor, vagyis a i7-4710HQ.

Mellett az új 900M sorozatú grafikus kártyák, sok játék-orientált javulást az előző generációs G750 sorozat. A leginkább figyelemre méltó vannak felvétele IPS széles látószögű technológia a Full HD kijelző, ASUS TurboMaster tuning technológia a teljesítmény pedig akár 5%, továbbfejlesztett "közel-csendes" hűtési rendszer, amely a kettős független rajongók és a réz hűtőbordák, és GameFirst III amely optimalizálja hálózat a lag-mentes játék.

laptop megtartja a régi billentyűzet stílust chiclet gombokkal és vörös háttérvilágítás. A teljes design változott, de még mindig ihlette F-22 Raptor katonai repülőgép. A futómű alumíniumból készül, és egy világító ROG logó a fedél. A vastagsága 1.7 "a legvastagabb és a rendszer súlya 8,6 £.

Az Asus G751JT-CH71, ugyanaz, mint minden G751 modell, sztereó hangszórók mélynyomóval és a frontális web kamera. Támogatja három külső kijelzők egyszerre, HDMI 1.4, mini DisplayPort / FireWire és VGA. Hálózatépítés van 802.11ac Wi-Fi vezeték nélküli és Gigabit Ethernet LAN. A laptop is van négy USB 3.0 port, Bluetooth, valamint a memóriakártya-olvasó, így a kapcsolat vonás készlet nagyon csodálatra méltó.

Az Asus szerint az akkumulátor élettartama a modell tart akár négy órán át, fél órával több, mint az előző generációs modellek.

Asus G751JT-CH71 Keyboard

Fedél és Profil G751JT-CH71

Címkék: gamer laptop laptop notebook tablet

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu