Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

 

Asus Q551LN-BSI708 Laptop Mode

Az Asus Q551LN-BSI708 egy 15,6 hüvelykes 2-in-1 laptop, ami jár, mint a hagyományos kagyló asus laptoptablet vagy egy multimédiás prezentáció és állvány. A Q551LN-BSI708 egy felső kategóriás kabrió notebook. A kiemeli a gyors Intel Core i7-5500U kétmagos processzor, dedikált Nvidia GeForce GT 840m 2 GB (review) videokártya alsó-középkategóriás játék potenciál, éles Full HD kijelző IPS-osztály széles látószög, és a nagyRAM memória és a merevlemez kapacitását 8GB és 1 terabájtos zökkenőmentes multitasking és tárolni nagy mennyiségű adat.

Asus Q551LN-BSI708

Emellett tény, hogy a beépített DVD-meghajtó, billentyűzet háttérvilágítása, sztereó hangszórók, a 1 MP webkamera, és egy csodálatos hálózati és kapcsolati szolgáltatásához. Vannak Wi-Fi vezeték nélküli támogatja a legújabb 802.11ac szabványt és Gigabit Ethernet LAN port, három USB 3.0 port, HDMI videokimenet, egy memóriakártya-olvasó, Bluetooth, és az Intel Wireless Display technológia.

Az alváz fémből és műanyagból készült alkatrészek. Az egész rendszer 0,9 "vastag és súlya 5,1 £.

A mellékelt akkumulátort a Q551LN-BSI708 biztosít akár 4,5 óra üzemidő szerint Asus notebook.

Q551LN-BSI708 Fedél


Címkék: 2 in 1 laptop asus laptop laptop notebook tablet

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu