Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

laptop-notebook-tablet-táblagép - 2014. szeptember

Asus G750JM-BSI7N24

Az  G750JM-BSI7N24 Asus laptop modell a 17,3 hüvelykes Republic of Gamers G750 játék notebook sorozat a leginkább megfizethető konfigurációt. Ez egy utódja a G750JM-BSI7N23 modell hozza a táblázat csak egy kisebb processzor sebesség növelése. A fő hátránya képest az a drágább G750 modellek, a felvétel a Nvidia GeForce GTX 860m 2 GB-os dedikált videokártya helyett 870M 3GB / 880M 4GB megtalálható a drágább modellek. Annak ellenére azonban, hogy lassabb, mint a 870 és 880M, a 860m az egyik legjobb laptop videokártyák eddig, mert ez alapján a legújabb Nvidia Maxwell építészet.

Címkék: gamer laptop laptop laptop játékra notebook tablet

Tovább 

Míg a dob Szentháromság nem túl messze, ezért fontos, hogy ne feledje, még mindig sok a Llano notebook kapható ma sokat kínál a saját. AMD APU gyenge lehet a processzor teljesítményét oldalon, de a GPU oldalon ér valamit, Intel történelmileg nem érhettünk: tisztességes játék teljesítmény a költségvetési áron.

A probléma most az, hogy az Ivy Bridge is, mert hamarosan, Sandy Bridge-alapú notebook lesz a tűz eladási árait, míg a nem az NVIDIA 500 sorozatú grafikus, hogy nem valósult márkanevet is meg kell tisztítani, ami jelentős számú laptop szerencsejáték lehetséges lóg ki a Llano szomszédságában. Toshiba Satellite P755D funkciók AMD leggyorsabb 35 wattos Llano processzor és egy Blu-ray meghajtó, meglehetősen alacsony áron, de még mindig lesz versenyképes?

Címkék: laptop laptop toshiba notebook tablet toshiba notebook

Tovább 


Amikor ASUS bemutatta az első EeePC vissza 2007-ben, ez ​​óriási sláger lett, és lényegében nyitotta meg a korszak a netbook . A Linux, mint a mag OS és sport low-end hardver, hogy cél egy ára $ 200 (bár ez végül hajózás a 300 $ kezdetben), a ultrahordozható világ örökre megváltozott. Google alapvetően átdolgozott és új életet lehelt a netbook piacon a Chromebook kezdeményezés , amely elhozta nekünk 200 $ laptopok, 2011-ben, hogy újra használható alternatív operációs rendszer.

Címkék: asus laptop asus notebook laptop notebook

Tovább 

HP 15Z érték

Notebook modell közvetlenül értékesített a Hewlett-Packard a 250 $. A 15z egy műanyag burkolt laptop és egy 1 "vékony profil, a chiclet stílusú billentyűzet numperic pad, és a trackpad mechanikus gomb. A 15z általában powered by AMD processzorok. Az "Érték" konfiguráció jön egy low-end egy. Ez az E1-6010 kétmagos 1,35 GHz-es alap Radeon R2 integrált grafikus.Referenciaértékek még nem állnak rendelkezésre. Ítélve a szemüveg lesz kielégítő a napi web, Office dokumentum és multimédia lejátszási házimunkát az átlagos felhasználó, de nincs elég izom igényes feladatok, mint például a videó fájl konverzió és szerkesztő.

Címkék: hp laptop laptop notebook

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu