Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:


Amikor ASUS bemutatta az első EeePC vissza 2007-ben, ez ​​óriási sláger lett, és lényegében nyitotta meg a korszak a netbook . A Linux, mint a mag OS és sport low-end hardver, hogy cél egy ára $ 200 (bár ez végül hajózás a 300 $ kezdetben), a ultrahordozható világ örökre megváltozott. Google alapvetően átdolgozott és új életet lehelt a netbook piacon a Chromebook kezdeményezés , amely elhozta nekünk 200 $ laptopok, 2011-ben, hogy újra használható alternatív operációs rendszer. Figyelembe véve a 200 dolláros Chromebook már az egyik legnagyobb volumenű laptopok az elmúlt két évben, másokat keres, hogy egy darab a piacon. Most ASUS összeállt a Microsoft kiadja a Windows-8.1 Bing laptop, hogy reméli, hogy lopni a mennydörgés költségvetési Chromebooks.

Ahogy elvárható bármely teljes laptop eladási dollárért 200, a komponensek lesznek viszonylag low-end.ASUS használ egy 11.6 "1366x768 LCD - és nem, ez nem érintőképernyős - az első jele a kompromisszum. A robotgép jóvoltából Intel quad-core Atom platform (Bay Trail), és az X205 a hajó, 2GB RAM-mal és 32 GB-os beépített tároló (plusz két éves korig ingyenes a 500 GB-os ASUS WebStorage). Van két USB 2.0 port, 802.11n WiFi, micro-HDMI és microSD támogatás. Ott is egy változat 64 GB tárolási valamivel magasabb áron. Más szóval, ez a fajta, mint, hogy mi történne, ha volt egy alapvető tablettát és alakul vissza a laptopot, és majd használni a Windows 8.1 helyett Android.

Az általános minősége minden $ 200 laptop nyilvánvalóan lesz aggodalomra ad okot, mivel az áron messze elmarad, amit általában látni a Windows laptop. Azok számára, akik szeretnének egy nagyobb teljesítményű számítástechnikai eszköz, ez nyilvánvalóan nem fog, hogy illeszkedjen az igényeiknek, de a Windows 8.1 lépéseket teljesítményének javítása az alacsony memória eszközök, és még mindig kap egy teljes billentyűzetet és feltehetőleg tisztességes akkumulátor élettartamát. Ön is kap a teljes kompatibilitást a meglévő könyvtár a Windows alkalmazások, ami lesz az igazi értékesítési pont. Ez a piac még mindig érdekli egy ilyen eszköz, vagy a legtöbb ember haladt a tabletták és Chromebooks? Majd megtudja, milyen jól az X205 nem a kiskereskedelmi az elkövetkező hónapokban.

Címkék: asus laptop asus notebook laptop notebook

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu