Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

ASUS ROG GL551JM-EH71

Az ASUS ROG GL551JM-EH71 15,6 hüvelykes notebook a játékosok szinte azonos a GL551JM-DH71 . Ezek az alumínium-borítású notebookok 1080p kijelzők és vörös háttérvilágítás billentyűzetek mindketten a Nvidia GeForce GTX 860m magasabb középkategóriás dedikált videokártya 2 GB videó memóriával, Intel Core i7-4710HQ processzor, amely az egyik leggyorsabb a piacon, és nagyon nagy RAM memória kapacitása 16 GB. Mi a különbség a két modell között? A GL551JM-EH71 100 dollárért több ($ 1.200) hozza a táblázat a 256 GB SSD-meghajtó helyett 1 terabyte-os mechanikus merevlemez.

Az SSD helyett HDD ellátások általános teljesítményét a rendszer mindennapi használatra nagy idő. Ez különösen akkor hasznos, ha töltöd a játék egy nagy tároló lábnyom. Akkor számíthat játékokat tölteni nagyjából kétszer gyorsabb, mint a hagyományos HDD. Többet általános különbség SSD és HDD lehet olvasni itt ASUS laptop.

Billentyűzet Asus GL551JM-EH71

Mint már említettük, a specifikációk más GL551JM EH71-DH71 és ugyanaz. Mellett az IPS felszerelt Full HD kijelző és az alapvető összetevői képesek futtatni a legújabb játékokat magas beállítások és 1920 × 1080 pixel szám , az kiemeli a beépített DVD-író, sztereó hangszórók kamarák a jobb basszus hang, webcam, HDMI és mini Display Port video kimenet, 802.11n vezeték nélküli, Gigabit Ethernet LAN hálózati interfész, Bluetooth, három USB 3.0 port, valamint egy multiformátum digitális kártyaolvasó.

laptop gyártó szerint az akkumulátor élettartama akár öt órán keresztül.

Hátsó nézet - fedél

Címkék: asus laptop asus laptopok asus notebook gamer laptop laptop notebook

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu