Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

HP 15Z érték

Notebook modell közvetlenül értékesített a Hewlett-Packard a 250 $. A 15z egy műanyag burkolt laptop és egy 1 "vékony profil, a chiclet stílusú billentyűzet numperic pad, és a trackpad mechanikus gomb. A 15z általában powered by AMD processzorok. Az "Érték" konfiguráció jön egy low-end egy. Ez az E1-6010 kétmagos 1,35 GHz-es alap Radeon R2 integrált grafikus.Referenciaértékek még nem állnak rendelkezésre. Ítélve a szemüveg lesz kielégítő a napi web, Office dokumentum és multimédia lejátszási házimunkát az átlagos felhasználó, de nincs elég izom igényes feladatok, mint például a videó fájl konverzió és szerkesztő. Ellentétben néhány hasonló árú noteszgépek csak 2 GB RAM-mal, a HP 15z érték jön 4GB. Ez azt jelenti, elegendő kapacitás multitasking, így a felhasználók nem problémákba ütközik, miközben fut több program egyszerre. A negatív oldalon, a benne merevlemez 320GB kapacitással, amely a legalacsonyabb a piacon most. Általában, HDD-k modern laptopok hogy 500GB vagy nagyobb. Szerencsére, a Hewlett-Packard is egy DVD-író ebben a modellben, amely hiányzik néhány a versenytársak a 15Z érték.

Az 1366 × 768 pixel felbontású íratlan szabvány költségvetési notebook. Az áttekintett modell sem kivétel.Jellemzője mindenütt sztereó hangszórók, webkamera, vezeték nélküli és vezetékes hálózati csatlakoztatás az internet kapcsolat, HDMI összejönni HDTV és más külső kijelzők, valamint a memóriakártya-olvasó. A 15z három USB port, és nem biztosít a Bluetooth.

Összességében, ez ​​a noteszgép jó ár-érték az ár, tekintve jól lekerekített lehetőség beállítása az összes fontos hegyezi tartalmazza. Ha szereted a tiszta nem modorosság design, de aggódik a teljesítmény, akkor nézd meg a többi konfiguráció azonos alváz, de jobb processzorok, azaz a AMD A6 és A8 vagy Intel Core sorozatú, valamint érintőképernyővel egyes típusokban. Megtalálhatja őket ezen az oldalon mellett más HP laptopok.

Címkék: hp laptop laptop notebook

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu