Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

  • HP Envy X360 15 u011dx egy átalakítható 15,6 hüvelykes HP laptop. Mi különbözik ez a többi érintőképernyős laptopok a zsanér, amely forgatható 360 fokban. Csakúgy, mint a korábban kiadott és az alsó kategóriás Pavilion x360, Lenovo jóga, vagy más sorozat egy teljesen összehajtható design. A zsanér lehetővé teszi a munkát a klasszikus laptop mód, pala / tablet módban "sátor" és a "stand". Az utóbbi két kényelmes filmet nézni és a PowerPoint bemutatókat.

HP Envy X360 15 u011dx

Azonban a HP 15-u011dx egyike azon ritka kabriók egy 15,6 hüvelykes képátlóval. Hasonlóan kialakított kabriók általában kisebbek, kezdve a 11,6 "13,3". A hátránya itt csökken hordozhatóság a HP. A súlya 5,3 £, ami nagyon nehéz holing a kezében, mint egy klasszikus tabletta. Az alváz 0.9 "vastag.

HP Envy x360 15-u011dx Laptop Mode

A laptop egy teljes HD (1920 × 1080 pixel) felbontású képernyő. Mellett az érintőképernyőn keresztül, kölcsönhatásba léphet az operációs rendszer és az alkalmazások a nagyméretű billentyűzet numerikus pad és chiclet stílusú gombok és az innovatív vezérlés Zone touchpad. Ez erősen optimalizálva Windows 8 és támogatja extra több ujj gesztusok.

A pixelszám, a beépített Intel Core i7-4510U gyors dual-core processzor, és a csiszolt alumínium kivitelben a csuklótámasz, hogy a 15-u011dx egy felső kategóriás gép. De ez nem teljesen a prémium osztályú rendszer, mivel nincs IPS kijelző technológiát és a billentyűzet háttérvilágítás. Továbbá a játék teljesítményét szolgáltatást csak az Intel HD 4400 integrált grafikus ahelyett, hogy egy dedikált videokártya, így ez a notebook nem lesz jó játékgép. Ehelyett kapsz néhány elfogadható frame-per-másodperc értékeket, de csak miután csökken grafika Részletek és megoldás. A felhasználók nem fogják látni sok különbség a i7-4510U és a hasonló középkategóriás i5 a világban a mindennapi web és irodai használatra. De a i7 hasznos befejezése a bonyolultabb feladatok, mint például a média létrehozása, gyorsabb.

Tablet Mode

A notebook 8 GB rendszermemória és egy 1 terabyte-os merevlemez-meghajtó. Míg előnyeit, hogy a 8 GB-os RAM-mal, hanem a szokásos 4 GB-os nem lesz észrevehető a legtöbb időt, akkor dupla a tárhelyet a fájlokat, mint a hagyományos notebook 500 GB-os HDD-k. Az átalakítható nincs beépített optikai meghajtó.

Fontos hegyezi a 15 u011dx vannak a TrueVision webkamera Full HD felbontású, sztereó hangszórók mögött a Beats Audio technológia, HDMI video port, három USBs, multiformátum digitális média kártya olvasó, 802.11ac Wi-Fi vezeték nélküli, Ethernet LAN, Bluetooth, és az Intel Wireless Display technológia.

Az akkumulátor kapacitása 43.5WHr, de nekünk nincs információ az akkumulátor élettartamát.

Akkor kattintson a "Műszaki adatok" fülön a fenti részletes info. A "Vélemények" lapon küldje el véleményét és kérdéseket illetően a terméket. Összehasonlításképpen ellen más eszközökkel, kattintson a "összehasonlítása" gombra.

Címkék: hp laptop laptop notebook

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu