Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Nem kell felülmúlták az összes Computex hír, HP ma bejelentette, számos új notebook PC megoldások, köztük a levehető két-in-one PC noteszgépet üzleti felhasználók és az új sorozat HP EliteBooks. A HP Pro X2 612 egyaránt funkcionál vállalkozás-orientált notebook és egy vékony üzleti tablettát. A HP EliteBook 700 széria számos processzor és beállítási lehetőség különböző árakon, amelyek célja a tranzakciós és a kis és közepes méretű vállalkozások (KKV-k).

HP Pro x2 612: "Megvan a tablet az én notebook!"

Az új HP Pro x2 612 a HP első kereskedelmi levehető PC, amely kizárólag a vállalati felhasználók számára. Tartalmaz egy 12,5 hüvelykes kijelző, valamint akár Intel Core i3 vagy i5 processzor, beleértve a vPro opciót. Ez az üzleti tablet tartalmazza a HP BIOS, HP Client Security, HP Sure Start, a Smart Card olvasó, HP TPM és az opcionális ujjlenyomat-olvasó, hogy a készülék biztonságos.

Pro x612 - családi néző jobb

HP kínálja a Pro x2 612 több vásárlási opciókat vagy teljes notebook csere vagy utazási tabletta igényeket. Az ügyfelek vásárolhatnak a tabletta önmagában (ami lehet értékesíteni, mint a HP Pro Tablet 612), vagy meg lehet vásárolni a tabletta és a teljes méretű HP Pro x2 612 Teljesítmény billentyűzet beépített akkumulátor. A billentyűzet dokkoló tartalmaz egy VGA port, RJ-45 Ethernet, DisplayPort, két USB 3.0 port és egy oldalsó dokkoló csatlakozó az opcionális HP ultravékony dokkoló.Vásárolja meg a Pro X2 612 be együtt azt jelenti, hogy a javára kettős akkumulátorok - egy a tablet és egy billentyűzet -, amelyek 8 óra és 15 perc a tablettát, és akár 14 óra 15 perc tabletta és billentyűzetből ( szerint HP).

Ön is úgy dönt, hogy megvásárolja a tablettát könnyebb háttérvilágítású billentyűzettel, egyetlen USB 3.0 port, combo audio jack és a tápcsatlakozó. A HP is kínál majd egy opcionális elem nélküli Wacom toll beépített tartó, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy írni és rajzolni tartalom 1024 szintű nyomásérzékenység és a tenyér elutasítás technológia.

Függetlenül attól, hogy a konfiguráció, a HP Pro x2 612 rendelkezik egy 1920 x 1080 Full HD (FHD) képernyő, a Qualcomm Gobi 4G LTE modem, és két nagy felbontású webkamerák.

EliteBook 700 Series

Minden EliteBooks épülnek tranzakciós és SMB ügyfelek szem előtt tartva, és precíziós elviselni a 115.000 órát a HP Total Test eljárás, és célja, hogy átsegítse a MIL-STD 810G tesztek szívósság és a megbízhatóság.Plusz, ők tele vannak biztonsági funkciók, mint a HP Client Security a HP Sure Start. A HP EliteBook 700 sorozat hajtja a kiválasztott vagy az AMD A-Series Pro APU HSA technológia vagy 4. generációs Intel Core i3 / i5 processzorok.

Mind az AMD és az Intel változatait EliteBook 700 sorozat jellemzője a vékony ház terve, ami csak 21 mm-es, és egy kezdő súlya három kiló. A HP EliteBook 700 sorozat AMD tartalmazza a HP EliteBook 725 egy 12,5 hüvelykes képátlójú HD vagy FHD opcionális érintőképernyő és opcionális 4G LTE modul, a HP EliteBook 745 jellemzője a 14,0 hüvelykes képátlójú HD, HD + vagy FHD képernyő (beleértve a touch- engedélyezett verzió), és a HP EliteBook 755 jellemzője a 15,6 hüvelykes képátlójú HD, FHD vagy FHD érintőképernyő minden az AMD Radeon grafikus.

A HP EliteBook 700 sorozat Intel, mely elérhető lesz egy későbbi időpontban tartalmazza ugyanazokat a szolgáltatásokat (mínusz Radeon grafikus), de ezek üzleti laptopok technikailag "Ultrabook", mert az Intel alkatrészeket.

Címkék: hp laptop laptop notebook tablet

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu