Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Asus Transformer Book Flip TP500L Signature Edition Laptop

Érintőképernyős notebook zsanér, támogatja a teljes 360 fokos flip tablet módban a trend, hogy levették az idén. Az Asus Transformer Book Flip egyike ezeknek. Ez a 2 az 1-ben konvertibilis jelenleg különböző konfigurációkban. Ezek közül az egyik a 15,6 hüvelykes Asus Transformer Book Flip TP500L Signature Edition Laptop .

Amelyeket kizárólag Microsoft Store kedvezményes Cyber ​​Monday ára $ 649, a TP500L Signature Edition biztosítja a középkategóriás Intel Core i5-4210U kétmagos processzor, 8 GB kapacitású RAM memória, és egy hasonlóan nagyvonalú 1 terabájtos merevlemez. A kijelző által kezelt Intel HD 4400-es sorozat integrált grafikus, egy kis low-end játék lehetőségeit. Szerelt teljesen forgatható csuklóval, a 15.6-hüvelyknyi dolog a sport a Full HD 1920 × 1080 pixeles LCD 10 pontos multitouch támogatást. IPS kijelző technológiát széles látószög láthatóan hiányzik, mivel nem szerepel a specifikációs adatlapon a termék oldalán. Úgy tűnik, ez a legnagyobb hátránya az egyébként erőteljesen felszerelt 2-in-1 laptop mellett mulasztásban billentyűzet háttérvilágítása.

Másrészt, a specifikációs adatlapon pontosan felsorolja a VGA web-kamera, sztereó hangszórók, három USB port, HDMI kimenet, mind a Wi-Fi vezeték nélküli és Gigabit Ethernet LAN vezetékes hálózati csatlakoztatás, Bluetooth és egy SD / SDHC memóriakártya-olvasó.

Asus Transformer Book Flip TP500L Signature Edition 2

Az akkumulátor élettartama "akár hét órán keresztül", a gyártó szerint. Ha ez igaz, ez egy kiváló akkumulátor-élettartam a Core i5-alapú laptop ilyen méretű.

Az alváz intézkedések 1 "magas, és a gép súlya 4,9 kiló.

Ami a Signature része, ez nem egy nagy előnye. Inkább azt jelenti, Windows operációs rendszer már tisztították meg az idegesítő harmadik fél tárgyalás felszerelés szoftver, amely rendetlenséget az OS. Emellett egy szabad anti-vírus program előre telepített ki a dobozból a biztonság javításának.

Összességében a Asus Transformer Book Flip TP500L Signature Edition modern design és funkciók áron. Kedvezményes áron, ez ​​egy jó vételi választás. Azonban van egy jó alternatíva is. Best Buy kínál alapvetően ugyanaz ASUS laptop IPS és a billentyűzet háttérvilágítása 100 dollárért több. És van egy IPS kijelző önmagában teljesen indokolja a magasabb árat.

 

Címkék: laptop laptopok notebook tablet transformerbook

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu