Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Asus G750JM-BSI7N24

Az  G750JM-BSI7N24 Asus laptop modell a 17,3 hüvelykes Republic of Gamers G750 játék notebook sorozat a leginkább megfizethető konfigurációt. Ez egy utódja a G750JM-BSI7N23 modell hozza a táblázat csak egy kisebb processzor sebesség növelése. A fő hátránya képest az a drágább G750 modellek, a felvétel a Nvidia GeForce GTX 860m 2 GB-os dedikált videokártya helyett 870M 3GB / 880M 4GB megtalálható a drágább modellek. Annak ellenére azonban, hogy lassabb, mint a 870 és 880M, a 860m az egyik legjobb laptop videokártyák eddig, mert ez alapján a legújabb Nvidia Maxwell építészet. Maxwell ismert a nagy hatásfok és hűvös működés, valamint a nagy teljesítmény-per-watt arányt. A GTX 860m elég pezsgés futtatásához a legújabb játékokat magas beállítások és laptop alapértelmezett 1080p felbontásban teljesen sima.

A G750JM-BSI7N24 van a 4. generációs Intel Core i7-4710HQ négymagos processzor, elég gyors, hogy elkerülje az összes CPU kapcsolatos teljesítmény szűk a játék, valamint más igényes számítástechnikai feladatokat. Ez csak 0.1GHz gyorsabb, mint a i7-4700HQ használták az előző BSI7N23 modell. Vannak még 8 GB RAM memóriával és 1 terabájtos merevlemez. Szilárdtest-alapú tárolás add-on a gyorsabb játékok és alkalmazások terhelés nem szerepel ez a modell, szemben a néhány drágább konfigurációkat.

Külsőleg, a Stealth Fighter-szerű kialakítás a laptop nyilvánvalóan mutatja a játék jellegét. Mint egy jó húzás, a billentyűzet fedélzet alumíniumból készült. A billentyűzet maga jó tapintású, ami fontos a játék, és ez van a háttérvilágítás. Természetesen, a teljes körű port és hálózati szolgáltatások is tartalmaz, amely mellett egy FireWire port, mint egy extra Goody.

Ugyanaz, mint a legtöbb játék laptop, az Asus G750JM-BSI7N24 ins't azt jelentette, hogy egy útitárs, tömege pedig majdnem tíz kilót, és mérési két centiméter profilt. Azonban ez jobb figyelembe LAN játék felek számára, mint az asztali ASUS számítógépek.

Az akkumulátor élettartama akár 3,5 óra szerint Asus laptop.

G750JM-BSI7N24 Keyboard megtekintése

Asus G750JM-BSI7N24 Laptop Zárva

Címkék: gamer laptop laptop laptop játékra notebook tablet

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu