Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Jennifer korai éveiben megpróbált a színészettel is foglalkozni, azonban csak felejthető produkciókban láthattuk: South Central, Second Chances, Hotel Malibu (sorozatok, melyekben epizódszerepeket kapott), majd 1995-ben jelentős szerepet kapott a Nurses on the Line: The Crash of Flight 7 (Légimentők) című tévéfilmben. Lopez első nagy szerepét a Wesley Snipes oldalán kapta a Pénzvonat (Money Train) című akciófilmben, egy évvel később pedig Francis Ford Coppola rendezésében a Jack című moziban Robin Williams anyukáját játszotta el. 1997-ben két filmben is láthattuk: az egyikben Jack Nicholson oldalán, A nyakék nyomában (Blood And Wine) című filmben szerepelt. A másik mozi hozta meg igazán a sikert: a híres Serena Quintanilla-t formálta meg a Dalok szárnyán (Selena) című filmben, melyért Golden Globe-díjra jelölték a 'Legjobb Mozgókép musical/vígjáték' kategóriában. További jelentős filmjei: Mint a kámfor (Out Of Sight), Szeretném, ha szeretnél (The Wedding Planner), A sejt (The Cell), Álmomban már láttalak (Maid In Manhattan), Angyali szemek (Angel Eyes), Mostmá elég! (Enough).

Jennifer karrierje során azonban nemcsak a sikerrel, de a bukással is számolnia kellet. A Gengszterrománc (Gigli) című mozi nemcsak a kritikusokat hozta ki a sodrából, de a nézőket sem érdekelte. Lopez és Affleck ezután még egy filmmel próbálkozott, azonban az Apja lánya (Jersey Girl) sem volt igazi siker.

Jennifer visszatérését a 2004-ben bemutatott Hölgyválasz (Shall We Dance ) című film jelentette. Itt Richard Gere és Susan Sarandon oldalán láthatjuk. 2005-ben egy romantikus komédiával, az Anyád napjával (Monster-in-Law) jelentkezik, amely szintén sikeres lett.

2007-ben két filmjét is bemutatják a mozik: az egyik az El Cantante (Az énekes), a másik pedig a Bordertown lesz. Az előbbit már 2006. szeptember 12-én bemutatták a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, melyen nagy sikert aratott.

Címkék: Jennifer López korreográfus színész táncos zenész

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu