Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Limában hozták nyilvánosságra annak a felmérésnek az eredményét, mely szerint a peruiak egyáltalán nem, vagy alig mondhatók becsületes embereknek.

hirdetés if(!window.goA)document.write('<\/sc'+'ript>');if(window.goA)goA.addZone(38312,{displayOptions:{bannerhome:'http://ad.adverticum.net'}}); <a href="http://ad.adverticum.net/click.prm?zona=38312" target="_blank" title="Hirdetés"><img border="0" src="http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=38312" alt="Kattintson a hirdetésre!" /></a>


A meglepő eredménnyel zárult közvélemény-kutatást a perui Katolikus Egyetem végezte el a fővárosban, 480 személy részvételével. A korrupcióval kapcsolatos felmérésnek a tisztességre vonatkozó részéből kiderül, hogy a helyi lakosok 75 százaléka úgy vélekedik honfitársairól, hogy szinte egyáltalán nem becsületesek.

A megkérdezettek 59 százalékának az a véleménye, hogy a peruiak szinte soha nem egyenesek, 16 százalékuk szerint pedig egyáltalán nem mondhatók becsületesnek. A felmérésben részt vett személyek közül csupán 2 százalék gondolja úgy, hogy az ország lakosságára nagyon is jellemző a tisztességes magatartás, 23 százalék pedig a középutat választotta, azt állítva, hogy a peruiak „valamennyire becsületesek”.

Címkék: emberek kutatás közvélemény

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu