Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Zámbó Jimmy hivatalosan is Guinness rekorder: Az idén január elsején pisztolybalesetben elhunyt, Királynak becézett énekes hivatalosan is bekerült a Guinness Rekordok könyvébe. Jimmy halála után egy hónappal a Mahasz albumlista első 13 helyét foglalta el lemezeivel.
                                                

network.hu

 

Zámbó Jimmy lett minden idők legsikeresebb magyar popzenésze a Mahasz lemezeladási toplistája alapján, melyen a 2001. február elején összesített adatok szerint az első 13 helyet a Király albumai foglalták el. Jimmy teljes repertoárja, azaz minden lemeze szerepelt a toplista élén. Az egyedülálló eseményt most hitelesítette a Guinness Világrekordok hivatalos irodája.
A rekord felállítása pillanatában Zámbó Jimmy lemezei közül a Jimmy's Roussos és a II. Jimmy négyszeres, a Jimmy IV. és a Szeress, hogy szerethessenek háromszoros, a Mit akarsz a boldogságtól, a Best of 2, valamint a Dalban mondom el kétszeres platina. Magyarországon ez a minősítés 40 ezer eladott lemez után jár. Jimmy kiadója, a Warner Music Hungary ügyvezető igazgatója, Pásztor László már februárban értesítette az [origo]-t a rendkívüli adatokról. A hirtelen érdeklődést akkor a tragikus halálesetnek tulajdonította, s nem tartotta valószínűnek, hogy bárki is vállalkozna egy Jimmy emlék lemez összeállítására. Most azonban úgy tűnik, a haláleset kapcsán reflektorfénybe került Zámbó-testvérek hangszerek után nyúltak és turnéra készülnek. Az egyik országos bulvárlap felkérte olvasóit, segítsenek a testvéreknek a névválasztásban. Többek közt felmerült az Imici, a Jimmy Klán, a Mindörökké Jimmy Family, a King Brothers, az Összetört Szívek, a Reinkarnáció és a Zám-boys név - hogy Tihamér, György és Árpád, esetleg Mariettával kiegészülve melyiket választja, egyelőre nem tudni.
[origo]

 

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu