Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Zsuzsi blogja - 2007. július

?Egy sosem volt író emlékiratai? ? merengek a papír felett.

 

Megragadott a cím, ami tegnap este villant be, lefekvés elõtt. Annyi erõm még volt, hogy gyorsan papírra vessem, lesz, ami lesz alapon, aztán meghibásodott boeingként zuhantam a paplan jótékonyan takaró ölébe. Magzatpózba rándulok, béke van és nyugalom, aztán a párna összebalhézik a fejemmel (Mikor mosol már végre hajat?), és a nyakamon áll bosszút.
Szóval pár óra múlva napfényre ébredek (kissé gyûrötten), és az elsõ dolog, amit meglátok, az a cetli.

Címkék:

Tovább 

A zene ereje

 

A karmester teljes beleéléssel, mégis leheletfinoman vezényelt.  Pálcája akár egy varázspálca; szinte izzott, ahogy belehasított a levegõbe.

Valahogy érezte, hogy egészen különleges darabbal van dolga. Egy bolhapiacon bukkant rá, és a pálca szinte hipnotikus hatást gyakorolt rá. Ahogy a kezébe vette, hihetetlen boldogság töltötte meg szívét. Kérdezte az árustól, hogy hol bukkant rá, de az titokzatosan csak annyit mondott, hogy a pálca mindig megtalálja a gazdáját, és ingyen neki adta.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 16 éve

Szia Zsuzsi!Legközelebb hol lesz koncert? Szívesen elmennék...

Tovább 

Tegnap délutáni veszekedés során a következõ mondat hangzott el kedvesen rikácsoló hangon:

"Annyira megváltoztál, a TÖBBIEK is mondták, mindenki szerint teljesen más lettél, nagyon rossz irányba mész el, stb., stb...

Hmmm... És kik azok a többiek, kérdezem, válaszul hozzám vág pár nevet, közös barátok, kezd felkúszni az agyamba az összeesküvés gyorsan ható mérge, ismerem ezt az érzést, nem szeretem, félek tõle, egyedül érzem magam miatta, nem felelek meg mások elvárásainak, SZAR ember vagyok, tátongó szakadék, kiúttalan út, fekete homály mindenfelé, ködös tekintet gyûlölettel telik meg, bosszú, bosszú, fájdalmat akarok okozni, visszaadni mindent, tudom a módját, két lépésre vagyok a mélységtõl, egy, már majdnem buggyan is ki a visszafordíthatatlan szóáradat...

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Mészáros Márta üzente 16 éve

igen. mióta baj a változás? jó kérdés. én is félek tőle. nehéz szembenézni vele, hogy mindig valaki más néz vissza a tükörből.

Tovább 

7956_6408005_normal
 
"Egy évvel ezelőtt az életem összeomlott. De a legnagyobb kétségbeesés közepette életem legnagyobb ajándékát kaptam. 
Megpillanthattam a titkot... Alig hittem a szememnek, amikor rájöttem, hogy korábban a történelem leghíresebb alakjai voltak a birtokában. Kutatni kezdtem azok után, akik ma is élnek, és ismerik a titkot.
És ők, egyikük a másik után, felbukkantak."
 
Rhonda Byrne
A szerző 

Címkék: bestseller rhonda byrne secret titok

7951_5952903_normal

Ülök a villamoson, csakúgy sikamlik alattam a tér és az idõ. Süket vagyok a külvilág zajaira, belülre figyelek. Figyelem a gondolataimat. Ekkor elkap egy rövidzárlat. Biztosíték lecsap, fények kigyúlnak.

Hogy kerültem ide és kik ezek a lények, akik körülvesznek?

Ugyanúgy néznek ki. Van fejük, testük, csakúgy, mint nekem. Különbözõ színû anyagokkal fedik be magukat, s a fejükön a szõr sem ugyanolyan. Kinek hosszabb, kinek rövidebb, sötét, világos , sõt van, akinek egyáltalán nincs is.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 16 éve

Hát igen,néha keserves újra földet érni.

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu