Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Zsuzsi blogja

1585-öt írunk, és az immár csaknem három évtizede uralkodó I. Erzsébet királynõ trónjáért továbbra is folyik a harc. Egy csatornával arrébb a fundamentalista katolicizmus pusztító szele söpör végig a XVI. századi Európán, melynek kulcsfigurája II. Fülöp spanyol király. A római egyház támogatásával és az inkvizícióval felfegyverkezve Fülöp erõs hadserege és hatalmas armadája fenyegeti a királynõt és a hazát.

A sötét és istenfélõ király eltökélt szándéka, hogy letaszítja a trónról a protestáns "eretneket", és visszaadja Angliát a dicsõ római katolikus egyháznak.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

A britt flotta hösiessége ellenére a királynő és az udvar elfelejtkezett a saját katonáiról. Sem élelemmel, sem más ellátmányal nem segítették a hazatérőket, akik között kitört a skorbut és a dögvész.

Tovább 


1. Egy nyomozás során feltétlenül szükséges legalább egyszer ellátogatni egy sztriptízbárba.


2. Amerikában minden telefonszám 555-tel kezdõdik.


3. A legtöbb kutya halhatatlan.


4. Ha üldöznek egy városban, bármikor találhatsz egy utcai felvonulást, amiben elvegyülhetsz.


5. Vannak különleges L-alakú takarók, amelyek az ágyon fekvõ nõnek a hónaljvonaláig érnek,viszont a mellette fekvõ férfinak csak a derekáig.


6. Minden bolti papírszatyor tartalmaz legalább egy francia kenyeret.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

Uj Péter üzente 11 éve

Igazán vicces. És mégis elhisszük az összeset

Tovább 

A következõ gyakorlat arra alkalmas, hogy növelje a biztonságot és a stabilitást, jó kapcsolatot alakítsunk ki a földdel, valamit hogy támogassa a természetes energiaforgalmat. Ha néha úgy érezzük, hogy "kicsúszik a lábunk alól a talaj", vagy nem vagyunk eléggé legyökerezve, végezzük el ezt a gyakorlatot, melynek segítségével kellõ távolságot nyerhetünk a mindennapok kellemetlenségeitõl. Egy képzeletbeli pozitív képpel új energiát nyerünk, és tisztán fel tudjuk becsülni a teljesítõkészségünket éppúgy, mint teljesítési lehetõségeinket.

Címkék:

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

ez nagyon jo! A mai vilagban minden embernek szuksege lenne ra, mert az egtol mar reg es most mar a foldtol is elszakadtunk.

Tovább 

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyûlése pályázatot hirdet a Csokonai Színház 5 évben meghatározott idõre tejedõ, magasabb vezetõi beosztásának ellátására.

A Csokonai Színház (4024 Debrecen, Kossuth u. 10.) hagyományosan olyan klasszikus és kortárs szerzõk mûveit bemutató repertoárszínház, amely prózai és zenés darabokat, valamint táncmûveket egyaránt mûsorára tûz. Teret nyújt a mûvészi önmegvalósításnak, mûsortervében igazodik a város iskola jellegéhez, kielégíti a város polgárai részérõl jelentkezõ igényeket.

Címkék:

Tovább 

Felmentette a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága a Debrecent a fegyelmi vétség alapos gyanúja alól, míg a Nyíregyházát különbözõ büntetésekkel sújtotta mindazért, ami a szeptember 22-i mérkõzésen a stadionon belül történt.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága keddi ülésén határozatot hozott a szeptember 22-i Nyíregyháza ? DVSC-TEVA Soproni Liga-mérkõzésen történt stadionon belüli eseményekkel kapcsolatban.
A testület a Nyíregyházát arra kötelezte, hogy a következõ három hazai mérkõzésén sportszövetségi ellenõrt fogadjon, s viselje az eljárási költséget.

Címkék:

Tovább 

Továbbra is töretlen népszerûségnek örvend a Leonardo da Vinci-kiállítás, amely egy hónapja látogatható a Modemben, és már ötvenezren váltottak rá jegyet. A szerencsés vendéget hétfõn meglepetés fogadta, hiszen wellness hétvégét és kimondottan a kiállításra készített bort kapott ajándékba. 

Tiszavasváriból gépkocsival érkezett hétfõn a galériába az a pedagógus házaspár, akik ötvenezredikként léptek be a kiállítás ajtaján. Rozman Béla rajz és földrajz szakos tanárként különösen érdeklõdik da Vinci munkássága iránt, és tervezi, hogy a közeljövõben iskolás festõ csoportját is elhozza a tárlatra, hiszen õk is sokat tanulhatnak belõle ? mondta el a meglepett nyertes, hozzátéve, hogy Debrecen eddig is közel állt a szívéhez.

Címkék: Kiállítás da vinci debrecen

Tovább 

Részlet Müller Péter:  Bensõ mosoly c. könyvébõ 

 

Következzék hát a szeretet-meditáció bemutatása.


Ezt az elnevezést én találtam ki, mint látni fogod majd, éppen akkor, amikor ebben a meditációban benne voltam.
Különben jól ismert folyamat. Ez az, amikor az ember talál valamit, önmagán kívül, amin meditál.
Ezt a valamit hívjuk "meditációs objektumnak".
Ez a valami lehet egy rózsa, egy ember, egy eszménykép, egy irodalmi hõs vagy téma, de lehet egy gondolat is, egy szent, egy bölcs, Jézus, Buddha vagy maga az Isten.

Címkék:

Tovább 

Daniel Radcliffe meztelen teste, amit a 17 éves srácról az Equus-hoz készült fotón láthatunk a hét legkelendõbb macsós képe.

"Amikor ez a srác kibújik a ruhájából, Harry Potter örökre elhagyja a Roxfortot", jegyezte meg a színdarab producere, David Pugh, majd hozzátette, "Nem azért csináljuk, hogy a világ láthassa Harry Potter fütyijét." Ezek után a rendezõ, Thea Sharrock, azért õszintén bevallotta: "Mindenkinek leesett az álla, és sok volt az 'Óóó' meg az 'Áááá' amikor elõször levetkõzött."

Radcliffe, egészen mostanáig, nem nyilatkozott.

Címkék: daniel radcliffe harry potter interjú

Tovább 

Ki más foglalhatná össze jobban JK Rowling életét röviden, mint maga az írónõ?

Forrás: JKR.comÉdesanyám és édesapám is londoniak voltak. Egy vonaton találkoztak tizennyolc éves korukban, ami a King's Cross pályaudvarról indult, és a skóciai Arbroathba tartott; apám a Királyi Haditengerészetbe készült beállni, anyám pedig a W.R.E.N.-be (ami a Királyi Haditengerészet nõi változata).

Címkék:

Tovább 

Pár új infó látott napvilágot a Félvér Herceg ehéten kezdõdõ forgatásával kapcsolatban.


Elõször is a Guardian arról számol be, hogy egy jövõ júniusra tervezett nagyszabású színész-sztrájk érintheti a forgatást. A Moziszínészek Egylete, a Rendezõk Amerikai Egylete és az Írók Amerikai Egylete a Producerek Egylete ellen szervezi a megmozdulást, és Hollywoodban máris sok filmstúdió igyekszik felpörgetni a forgatásokat, hogy nehogy csússzanak a premierek idõpontjával.

Címkék:

Tovább 

Régebbi bejegyzések 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu